- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
mielőtt hozzászólsz, olvasd már el hogy miről is van szó, és hogy mire is ment a válasz.
de segítek :Sztem meg elég őrültnek kell lenni ahhoz, h valaki 50k fizessen egy nyamvadt kártyáért. Lenne sokkal hasznosabb dolog is amire el lehet költeni azt a pénzt. Az ilyen vakokat nem véletlenül hívják gépb.z.nak...
sztem meg aki gépre költ, az nem 50e-t költ rá. hanem sokkal többet.
és nem kell hülyéneknézni azt aki így tesz. én pl 90e-t adtam a karira. ez van.
a kőkorszaki gyökeret meg nem kéne, én ilyet nem mondtam.(#563) Zso2 : köszi a védelmet.
-
Mr. Green
tag
"szörnyen lassú és elavúlt 1950pro"
Hát szerintem ez így ebben a formában nem teljesen fedi a valóságot! Most a CrySis-től tekintsünk el. Az összes játék ami eddig megjelent, az x1950 pro 1280x1024 viszi őket maxon akadás nélkül (ha van alatta 2GB ram, meg egy jó proci), tudom mert nekem is ilyen vga karim van. Úgyhogy azért nem annyira szőrnyen lassú. Elavultnak lehet, hogy 1 picit elavult mert nem tud dx10-et (hovatovább dx10.1-et), de őszintén: (most vegyük elő a CrySis-t, a dx 10 miatt) A mostani dx10-es karcik sem elegek neki, szóval akkor azok is lassúak? Nevetséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Klaus Duran: 2025 dude
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest