Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Egy kis megjegyzés.
Nekem a két három évvel ezelőtti Amazfitekről személyes tapasztalat alapján a pontatlan és szakadozó GPS kapcsolat, valamint a lassú reakció a pulzusszám változásra az ami jellemző és ami miatt nálam kiesett a kosárból.
Lehet azóta változott.Ellenben a Xiaomiról csak jó tapasztalataim vannak. És azon van fizetési lehetőség is (aszt hiszem Mastercard és az OTP is az, nekem revolut-os VISA-sként Curve-öt kellett volna használnom hozzá, vagy a rendes bankkártyámat, amitől nem kicsit fáztam)
A Venu 2-esemet használtan vettem 55-ért tavaly. Szerintem nagyon jó kis óra, de teljes áron semmiképpen sem venném meg, főleg nem a venu 3 mellett.
Az elegáns és a sportos stílus egyszerre... hát nem tudom, hogy van e olyan melegítő ami megy az öltönyhöz -
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Nem tudom másnál van-e ilyen, de próbáltam saját edzéssorozatot összollózni az alkalmazásban. Ment is, minden szuper, de amikor át akarom vinni az órára, nem megy.
A korábban létrehozott edzőköteles edzés ott van a súlyemelés opció alatt, de a kardió alatt semmi nem jelenik meg:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest