- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ó, ezt benéztem. Én alapjáraton egyetértek veled. A Garmin kihozott egy inkább dizájn órát. Szép, Alice csuklóján jól áll, nagyon mutatós. A sima órában (nyilván az automatikán felül) a márka, és a dizájn a fő szempont. Nem szokatlan, hogy átlagember az 50-100 ezer ft között vett hagyományos órát. Pontosan jár a 30, meg a 40 ezres is, de a márka, meg a dizájn ugye többe kerül.
Én sosem mozogtam burzsujok között, de akárki vett karórát a párjának, gyerekének, vagy olvastam óra ajánlót, átlagban az 50-100 ezer ft árkategóriában nézelődött az ember/ajánlottak karórát. Nem véletlen mondják, hogy egy szép óra öltöztet.Az "okosóráktól" elvárják a funkcionalitást, mindent tudjon, holott pl ez a Garmin azt hozza, amit az ember vár. Szép, amit tud az jól tudja, márkás, és akkuban sem rossz. Ennyi. Ez szerintem megér 70 ezret.
anrb, köszi neked is.
-
anrb
aktív tag
-
Alvin76
tag
nincs ezzel semmi gond
csak a Fenix 6s (pro) 170-200eFt között mozog, pont egy százassal több, mint az a célközönség, akinek a Lily szánva van...
Én a forerunner 45 tudását azért beleraktam volna, és akkor bestbuy lenne sokaknak...
Aki szép ÓRÁT és értesítésmegjelenítést szeretne, nem fog 75ezerért ilyet venni, csak azért mert garmin... Akinek a Garmin tudása kell, annak meg kevés... nem feltétlenül kell a Fenix tudás, csak lenne bent GPS, GarminPay, alap sportágak (Futás, Kerékpár, Kardió, Séta, úszás)... -
HKorn
veterán
GPS, EKG két fő pont, de ezen kívül még számtalan apróbb funkcióban is többet tud a WA2 (zenelejátszás, wifi stb). Ez egy szépre sikerült nőies aktivitásmérő Garminos túlárazással, kevéske tudással. Ettől függetlenül van létjogosultsága, mert asszonynak is kerestünk kisméretű órát és alig volt választék, így egy Garmin FR45S lett, ami szintén alaptudású, csak az 35 ezer volt, nem 75, mint ez.
-
atike
nagyúr
...programok telepítése az órára pld...?
De idézek:
"Az adatkommunikációs és szenzoros felszereltség viszonylag szerény Garmin viszonylatban, de a Lily nem túrafelszerelés. Sokkal inkább egy roppant fejlett, elegáns és diszkrét aktivitáskövető"
vagy épp
"GPS és Garmin Pay nincs, ahogy belső tárhely sem, így zenét sem tárolhatunk az eszközön, de zenevezérlő azért természetesen van. A kapacitás egyébként 7 rögzített tevékenységre elég, vagy 14 nap általános aktivitáskövetésre. A pulzoximéteren kívül csak környezeti fényérzékelő és gyorsulásmérő érhető el, csatlakoztatott készülék nélkül az emeletek számát sem regisztrálja."
Nos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest