- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Szerintem a leírtak függvényében a saját felhasználásai szokásai és anyagi lehetőségei függvényében már eltudja dönteni. Nekem a 60k ráfizetés pl brutáloverkill lenne. Mellkaspántom van (a pontosabb szenzor még mindig nem olyan pontos mint ez, és intervallozásra montin vagy crossfitten még az sem hiszem hogy elég jó), úszás nem izgat, és az üzemidő meg szaturáció hasznos, de nem tudok/akarok ennyit szánni órára/plusz funkciókra. Illetve a kapott adatok függvényében kevésbé bízok már abban, hogy mennyire lenne hasznos az oxigénszaturáció...
De ha beleférne, szívesen venném a Solárt, mert a drágább Garminok nekem már nehezek, plusz a színes kijelző nem nagyon izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Garmin venu 3
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest