Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terka0812
csendes tag
Én ezt az órát használom sportoláshoz, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
A GPS gyors, és tűpontos, az üzemidő tényleg nem a legjobb, de egy egész napos kerékpártúrát nálam kibír.Az Amazfit GTR-ről meg csak annyit, ha már a cikk végén említve van, hogy én ilyet órát használok a mindennapokban, és hiába bitang az üzemideje, és olcsóbb is mint ez a Garmin, sportra a gyenge és pontatlan GPS-e miatt nagyon nem ajánlanám. Nekem legalább is nagyon nem vált be. Azért is vettem meg a Garmin Forerunner 45-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A Garmin csúcsórája után olcsóbb futókellékét szíjaztam csuklómra. A Forerunner 45 apró, légies és tudásban visszafogott.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest