Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
A Garmin pay mától működik Erstés kártyával is. Már akit érint.
-
lasse001
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Erről az óráról mind leesett nekem zuhanyzáskor. Pedig 5 biztos volt rajta. De nem érdekel. Titánium van és még nincs rajta karc pedig lakatos vagyok és meló közben is rajtam van.
-
lasse001
senior tag
Ha valakinek tetszik és felrakná itt egy link a tegnap összehozott számlapomhoz.
[link]
-
lasse001
senior tag
válasz
drgreenthumb
üzenetére
-
lasse001
senior tag
Ki milyen számlapot használ? Nagyon sok jó amit eddig használtam nincs megírva az epixre.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Kedden én is kézhez kaptam egy ilyen szépséget. Elég jól elvagy vagyunk egy Fenix 6 pro-t váltott szóval annyi újdonság nem volt. Most jön a de. Az a gondom vele hogy folyamatos műszakban dolgozom és mikor eljön a beállított alvási idő lekapcsolja az aod-ot és sötétíti a kijelzőt. Nem hiszi el hogy még nem alszok. Esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest