Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
A Garmin pay mától működik Erstés kártyával is. Már akit érint.
-
lasse001
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Erről az óráról mind leesett nekem zuhanyzáskor. Pedig 5 biztos volt rajta. De nem érdekel. Titánium van és még nincs rajta karc pedig lakatos vagyok és meló közben is rajtam van.
-
lasse001
senior tag
Ha valakinek tetszik és felrakná itt egy link a tegnap összehozott számlapomhoz.
[link]
-
lasse001
senior tag
válasz
drgreenthumb
üzenetére
-
lasse001
senior tag
Ki milyen számlapot használ? Nagyon sok jó amit eddig használtam nincs megírva az epixre.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Kedden én is kézhez kaptam egy ilyen szépséget. Elég jól elvagy vagyunk egy Fenix 6 pro-t váltott szóval annyi újdonság nem volt. Most jön a de. Az a gondom vele hogy folyamatos műszakban dolgozom és mikor eljön a beállított alvási idő lekapcsolja az aod-ot és sötétíti a kijelzőt. Nem hiszi el hogy még nem alszok. Esetleg valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest