- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
A zafir verzió egy kicsivel fejlettebb a GPS- azaz a műholdas navigáció terén mint a legolcsóbb model. Ha fontos a pontosság, erdőben,magas házak között, akkor jó választás lehet (DLC + Sapphire) a drágább típus. Képernyőt meg bárki készithet rá (bizonyos korlátok között) lentebb meg lehet találni a linket hozzá, hogy hol lehet késziteni. Az fontos, hogy csak Navigate viszonteladótól vegyél, az emag nem minden esetben az... Az Alza sem...
Euronics, Zerge, Navigate stb boltok jó választás.
Én az Euronics-nál vettem a zafir DLC-t(fekete-szürke) kb majdnem 90ezerrel olcsóbban mint az ajánlott bolti ár. (akció volt karácsony elött) -
Bennyboy
őstag
Üdv,
nekem ez a típus van: Garmin Epix Gen 2 Carbon Gray DLC
Volt már jó pár, okos órám (honor, samsung) de mióta kipróbáltam a garmint egy fenix6-al és kijött ez szép kijelzővel eszembe sem jutott bármire is cserélni.
-sztem nagyon szép
-6 napot simán bír nálam aod-vel
-kb mindent is tud (asszem 140 oldalas a leírása)
-elpusztíthatatlan
-értéktartóAmit én hiányolok, h kevés rá az igazán jó számlap. Sehol sem találtam olyanokat mint pl samsungra volt. Ez sztem nagy kihagyott ziccer mert a kijelző szép és simán bírná.
Ha nem használsz mindenféle appot akkor teljesen felesleges bármilyen okosóra mert ez mindennel ki fog szolgálni és mellette olyan software-es támogatást kapsz amit kevés más helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Túraautó topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged