- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
A zafir verzió egy kicsivel fejlettebb a GPS- azaz a műholdas navigáció terén mint a legolcsóbb model. Ha fontos a pontosság, erdőben,magas házak között, akkor jó választás lehet (DLC + Sapphire) a drágább típus. Képernyőt meg bárki készithet rá (bizonyos korlátok között) lentebb meg lehet találni a linket hozzá, hogy hol lehet késziteni. Az fontos, hogy csak Navigate viszonteladótól vegyél, az emag nem minden esetben az... Az Alza sem...
Euronics, Zerge, Navigate stb boltok jó választás.
Én az Euronics-nál vettem a zafir DLC-t(fekete-szürke) kb majdnem 90ezerrel olcsóbban mint az ajánlott bolti ár. (akció volt karácsony elött) -
Bennyboy
őstag
Üdv,
nekem ez a típus van: Garmin Epix Gen 2 Carbon Gray DLC
Volt már jó pár, okos órám (honor, samsung) de mióta kipróbáltam a garmint egy fenix6-al és kijött ez szép kijelzővel eszembe sem jutott bármire is cserélni.
-sztem nagyon szép
-6 napot simán bír nálam aod-vel
-kb mindent is tud (asszem 140 oldalas a leírása)
-elpusztíthatatlan
-értéktartóAmit én hiányolok, h kevés rá az igazán jó számlap. Sehol sem találtam olyanokat mint pl samsungra volt. Ez sztem nagy kihagyott ziccer mert a kijelző szép és simán bírná.
Ha nem használsz mindenféle appot akkor teljesen felesleges bármilyen okosóra mert ez mindennel ki fog szolgálni és mellette olyan software-es támogatást kapsz amit kevés más helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest