Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Inkább Concorde SP 6500. Abban legalább van fm rádió és csak 90k. Ja és két simes.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
dokibacsi84
csendes tag
Nekem kifejezetten tetszik volt mega 6.3 nqgyon jo volt rajta netezni vonaton filmet nezni aztan valtottam tul kicsi lett.Szeretem a nagy dolgokat nagy mell nagy bula nagy kijelző.:-) :-)
Fone pad,pad fone,asus x550 i7.
-
M5Norbi
őstag
Pont jól fogsz kijönni. Addig megjönnek az idei modellek is (egy részük tuti) vagy vehetsz tavalyi csúcsmodellt igen jó áron. (én így szoktam,nem vagánykodni veszem a telefont és számít a pénz is).
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Flyme
senior tag
Napi $am$ung
[ Szerkesztve ]
-
-domesz-
csendes tag
Annyira unalmas már a samu. Elég elolvasnom a cikk címét, és máris tudom körülbelül a készülék specifikációját..
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT-995
-
RaveForce
veterán
válasz domerator #20 üzenetére
LOL. ez nagy pofon volt ,de talán felállsz belőle
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hdanit610
aktív tag
Ma már érdemes volt felkelni!
Ez a teló igazi slágertermék lesz, ezt most megjósolom!
-
rootkiller
őstag
Eddig is nevettem ezeken az amúgy lassú tepsiken, most sincs másképp.
Artengo TR 990 Pro
-
Zoja™
őstag
Egy számlabefizetés alkalmával nekem is volt szerencsém megnyomkodni a G2-t, nagyon bejövős cucc.
Ami nálam erősen mellette szól, az az infra vezérelhetőség, tudnám itthon mire használni.
Kipróbáltam az S4-t is, de nem fogott el a ,,nekem ez kell" érzés.
Viszont van még pár hónapom, addig hátha dobnak valami ütős cuccot a piacra.[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz kbyte1024 #11 üzenetére
Tudom neked ez a mániád minden Samsung hírnél elmondod.
Zoooja : Volt szerencsém mindhárom csúcsmodellt megnyomkodni és nekem is a G2 ütött a legnagyobbat.
Csodás kijelző,minimális kerettel.A hátsó gomb ami nekem fura de ennyi belefér.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Jimmy66
senior tag
Végre! Már vártam...
-
Zoja™
őstag
Neeeem... Nem miattam. Én csak 2-3 mobilos oldalt olvasok a sokból és elég jó pár olyan hsz-t olvastam, aminek lényege, hogy rengetegen más márkához pártolnak át.
Egyébként gondoltam, hogy félre érthető lesz amit az előző hsz-ben írtam, nem vitatkozni, trollkodni, hater-kedni szeretnék.Nem tudom mire fogom lecserélni, júniusig van időm eldönteni, annyi biztos, hogy szeretnék androidos vonalon maradni.
@Csapoati: a G2-re én is gondoltam...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem találok infót a prociról. Lehet, hogy ez lesz az MTK procis Samsung?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Csapoati
nagyúr
Amugy ha MSM8225Q a negymagos, 1,2-es processzor, akkor nem sok ertelme volt a cserenek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
halkow
őstag
a soc ra kiváncsi leszek
Alcatel onetouch idol2s the king
-
domerator
veterán
Valaki tenyleg leallithatna mar a samsung amokfutasat...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
dsr
senior tag
Undorító amit csinálnak....
-
sad_Vamp
őstag
Én meg azt várom mikor telik le ez az ostoba "okos" korszak. Mikor lesznek újra telefon formájú, méretű és kinézetű telefonok újra divatban, amiket nem félóránként kell töltőre rakni. Rühellem, hogy minden taccsos és hogy a nyomógombósból 2 kategória maradtmeg a az ultrafostalicska és a majdnemfostalicska, csak épp drágán.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
kbyte1024
veterán
-
tothmaxy182
őstag
Kezdtem depressziós lenni, hogy már reggel 9 óra van és még nem jelent meg semmilyen új Samsung telefon... Most már végre nyugodtan tudok a munkámra koncentrálni!
Minden szavam magánvélemény!
-
mrlujoak
veterán
...a nagyobbik mega meg majd jövő héten jön, Galaxy Mega Neo néven?!
samsungtúltengés...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
M5Norbi
őstag
Az jutott eszembe amúgy........
Tényleg sok a készülékük.Ez valakinek szar van aki meg örül neki mert lehet válogatni. Persze hozzánk a választék töredéke jut el.
DE: olyan hír is van hogy hánynak állítják le a gyártását? Nyilván ha ennyi tipust jelentetnek meg akkor ki is kell vonni sokat.
Na mindegy csak eszembe jutott
-
roli543
őstag
De huncut ez a Samsung, egy ùjabb készülék... És már szerda van
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
markusz5
csendes tag
Ha jövőre kijön a Samsung Galaxy Mega Plus Mini Active La Fleur 3 kártyás , piros színben akkor asszonyt meglepem vele valentin nap alkalmából
-
iSonic
addikt
és így újabb vaskos 100 ezreket húzhatnak le a gyanútlan áldozatokról..
mellesleg jelenleg csak Kínába és pár hónap mire ideér jóhazánkba..[link]
mellesleg mi lesz a következő generáció neve? Mega Plus Plus vagy Mega OverSize esetleg Giga?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest