- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Mivel egy ideje már almás termeket használok, lemondtam a topikgazda rangrol a topikban, átadva helyemet valakinek, aki relevansabban tud segíteni a topiklakoknak. Természetesen a topikot fogom olvasni rendszeresen.
boldog uj évet kívánok mindenkinek! -
Diokhan
addikt
Párom huawei p30 lite mellé egy Samsung eFit perecet használt sokáig, szidta, mint a bokrot, nem működött, állandóan szét kapcsolt, használhatatlan volt, de a telefonját annyira szereti, nem akart tőle megválni, így kapott tőlem egy huawei band4 pro-t, azóta hibátlanul működik minden. Sajnos sok esetben csak az azonos gyártó termékei működnek megfelelően.
iphone-Samsung pedig sosem fog rendesen működni egymással, akármit fogunk mókolni rajta. -
Diokhan
addikt
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
Schuler888 #4391 üzenetére
A személyeskedést hagyjuk abba jó, és az Apple Watch és Samsung órák összehasonlítása is teljesen felesleges véleményem szerint.
-
Diokhan
addikt
válasz
Lacielvtárs #2941 üzenetére
Jó az avatarod. Kedvenc filmem Kate-től, nagyon jól állt neki ez a szerep.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
[link] - egy kis érdekesség
-
Diokhan
addikt
Csabicska és Nunder legyetek szívesek a szíj adásvételét privátban megtárgyalni! Köszi!
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #2425 üzenetére
Gondolom van egy összeghatár, ami felett megerősítést kér. Teljesen normális jelenség.
-
Diokhan
addikt
Srácok a hirdetés tilos a topikban. Köszönöm!
-
Diokhan
addikt
Szia! A feleségemnek ugyanez a baja. Ki írja, hogy az órának le kell hűlnie, és miután le hűlt, bekapcsol, de már le van merülve az akku. Tegnap nyomtattam ki a garancia levelet, megy vissza gariba. Kiváncsi vagyok, hogy szét szedik és elkezdik barmolni, vagy kap helyette egy újat...? Alig több, mint két hónapos a készülék, az LTE verziós kisebbik arany színű.
-
Diokhan
addikt
válasz
PACSA75 #2360 üzenetére
Ez nagyon hasznos infó, köszi
Mondjuk én mindig is az iPhone-AW és Samu-GW párosításokat tartottam megfelelőneik, hisz mindkét gyártó a saját modelljének kedvez funkcionalitásban és kompatibilitásban is. De ha már így is működik, ez mindenképp jó hír azoknak, akik szintén így szeretnék használni.
-
Diokhan
addikt
válasz
Carellikuss #2233 üzenetére
A Tmx-el kapcsolatban nagyon rossz tapasztalatok vannak itt a fórumon belül is, szerintem olvass kicsit utána és kerüld el őket nagy ívben. Nem garanciás még az óra? Biztosítás nem volt esetleg?
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #2172 üzenetére
Mindennel vannak gondok, semmi nem tökéletes. A fiam sok éve használ egy series 0 apple watchot és soha semmi baja nem volt. Olyan persze nincs, hogy valami nem romlik el, minden el tud romlani, de a tech világ az ilyen. Én is apple fanboy vagyok egyébként, de inkább úgy mondanám, hogy tech fanboy, és nem védeni akarom az apple watchot, de ha már mondjuk a sokak által áhított samsung pay kerül szóba szinte nap mint nap, az pont az a dolog, ami minden további gond nélkül megy az almás órán, csak ugyebár máshogy hívják.
Mindkettőnek van pro és kontra, szeretjük a samsungot is és az apple-t is, mindet másért. Nem vagyunk okosóra rasszisták -
Diokhan
addikt
válasz
Yogibear974 #2135 üzenetére
Én a legalapabb számlapot használom a gyáriak közül, semmi extra.
Pacsa remélem, hogy így marad. Jegyezd fel a beállításaid, mert az olyan és hasonlóü panaszok, mint a tieid is voltak, nagyrészt beállítási eltérésekből erednek.
-
Diokhan
addikt
válasz
Firehand #2110 üzenetére
A feleségemnek LTE van. és nagyon hasznos. Amikor csak a boltba ugrik le vagy a kutyát viszi le, nem kell magával vinnie a telefont, hisz ha hívják, az órán is fel tudja venni a hívást és bluetooth füesen keresztül tud beszélni.
(#2111) trance89 -A válasz, amit írtál egy teljesen szubjektív magánvélemény, ne általánosíts attól, mert te nem tudnád kihasználni.
(#2112) Skynet258 - Az anyagok kiválsztásánál nem a strapabíróság a fő szempont, hanem a kinézet, hisz az acél fényesebb felületet kapott, mint a matt alu.
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #2086 üzenetére
Pontosan. Alu változatból nincs LTE.
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #2082 üzenetére
Ez a sima galaxy watch esetében, ami nekem is van, valóban így van. De az Active2 esetében mér nem, és a Samsung [hivatalos oldalán] már csak igazat írnak nem?
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #2067 üzenetére
Szerintem nem.
-
Diokhan
addikt
Mindenki a saját profitját nézi. Ha a samu úgy csinálta volna meg az órát, hogy egy zsebszámológéppel is simán menjen, senki nem venne samsung telefont, akinek az óra miatt kell. Ez mindig is így volt, ezután is így lesz. Ezért van az, hogy az apple gépeken futó macOS külső segítség nélkül a világ összes kincséért sem lenne képes NTFS filerendszert írni, mert a tech világ ilyen.
-
Diokhan
addikt
Miért nem vettél a telefonodhoz való órát? Ez tudod milyen? Mintha a xiaomi telefonoddal Apple watchot szeretnél használni és az apple mérnökei lennének a legnagyobb balfék banda, hogy elcseszték, mert a te xiaomi kitudjahányas MIUI rendszereden nem megy rendesen. Vegyél szépen xiaomi okosürát hozzá és maradéktalanul fogja csinálni, amire tervezték, a saját telefonjával.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #1918 üzenetére
Úgy lesz :) a feleségem úgysem hagy addig békén. 😬🤣🤣🤣
Az én galaxy watch készülékemen sajnálom, hogy nem működik. -
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #1912 üzenetére
-
Diokhan
addikt
Ha a párodnak kell, javaaslom a 40 mm-esd verziót. Az én feleségemnek 40 mm-es arany színű van és tökéletesen passzol mindenhez, amit felvesz. A 44 mm-es már nagy lenne szerintem, és bele akadna a ruhába és sokszor koppanna is itt-ott. Tapasztalat. Én tettem rá azonnal kijelző védő üvegfóliát is.
-
Diokhan
addikt
Nőnek jó a 40 mm, pasinak már kicsi, de véleményem szerint a 44 mm-es is nőinek hat a forma miatt. Én pasinak Galaxy Watch-ot javaslok. Abból még a 42 mm-es is elég nagy méretben, a 46 mm-es pedig több, mint elég.
Galaxy S7 edge-en próbáltam ki mielőtt megkapta a feleségem az A80-at, minden gond nélkül működött az Active2 és a Galaxy Watch is. -
Diokhan
addikt
Szerintem azért, mert nincs rajta natív messenger alkalmazás. (Mondjuk az autóink gyári fejegységeivel tudok messenger hívást bonyolítani, ennek sem kellene bonyolultabbnak lennie), de a feleségem hamarosan haza jön és le tudom tesztelni az Ő activ2-jén, hogy neki sikerül-e.
-
-
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #1846 üzenetére
Le fogja vonni, csak kicsit később szerintem.
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #1844 üzenetére
Nem adódik össze, amíg az óra a karodon van. a telefon nem méri a lépéseket.
-
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #1842 üzenetére
A feleségem is így van vele, neki 40 mm-es arany színű van. Tényleg nagyon szép tárgy
Nem tud betelni vele. -
Diokhan
addikt
válasz
torrente777 #1839 üzenetére
Értem, akkor meg is próbálom majd a sajátomon. köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest