Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHSSMV
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem!
Vettem egy Galaxy Tab P1010-et. Magyar Android Froyo 2.2.1 van rajta. Sajnos nem tudom azt a weboldalt böngészni vele, ami miatt végül is megvettem ezt a készüléket.
Ha a weblapot firefox-al böngészed és bemész a linkekbe, akkor a könyv mindkét lapját egy csúszkával lehet fel-le tolni. Ezt a funkciót nem töltötte be egyik free androidos böngésző sem és helytelenül is jelenik meg a könyvnek a bal lapja az androidon. Egyébként más honlapokon sincs csúszka az android böngészőkben.
Segítsen valaki megoldani ezt a problémámat. Vagy ha nem tudtok konkrét segítséget adni, akkor egy fórum kellene. Az andoidhungaryn nincs topiknyitási jogom és ott ilyen topik nincs.
Ha tudtok egy fizetős böngészőt, ami rendesen megnyitja ezt a weblapot, mint a windows-os firefox, akkor az is jó lenne.
-
Mindenkinek be frissult mar 3.1-re a V-s?
Mert nekem meg mindig azt mondjs, hogy a legfrissebb van rajta....
-
djapor96
senior tag
Sziasztok, CIB internetbank JAVA ablakban nyílik meg a laptopon. A Galaxy S2 androidos böngészője ill. a Dolphine Browser sem nyitja meg mondván nem támogatja a JAVA minialkalmazást....
Egy ilyen oldalt Galaxy Tab -on sem tudok megynitni?Van ötletetek, hogy tudom megnyitni?
-
EmThor
addikt
Mondjuk a 7"-es tab mellé, amivel járok, egy 10.1"-es only wifi itthonra nem lenne rossz... Csak hát a Trónok Harcát nézni kell valahogy... fránya pc-re még szükség van :|
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Komplikato #9 üzenetére
A Honeycomb mar tamogatja, ezert is a Tegra 2 a referencia processzor.
-
Komplikato
veterán
Félig OFF: Ez az Android verzió támogatja a többmagos procikat, vagy sem? Vagy az kernel függő inkább?
-
lumpen_stex
aktív tag
eddig is be beletett dugni a pendrive-tól az egér+bill kombóig mindent. akár wii controlert is...
-
z0d1AK
nagyúr
A Quick Control benne van az Acer Iconia Tab A500-ban is. Igaz, hogy csak a 3.0.1-ről, azonos verziószámra történő frissítés után.
-
Gengi
senior tag
A videók alapján tényleg sokat javított az átlagos sebességen a 3.1.
Ha a XOOM megkapja a 3.1-et a Verizonon kívüli világban is meglesitek ti is vagy csak majd a Galaxyn?
-
AS
félisten
Ez nagyon jó hír
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest