- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Ez egy jó hír. De ha már nyitva van a qwerty a képen akkor a képet is elforgathatták volna a kijelzőn.
-
LA_COSTE
senior tag
Finom kis készülék-
-
Rickazoid
addikt
Ez a QWERTY nem kicsit hasonlít az LG GW620 billentyűzetére, ahogy rizso és RaveForce is utaltak rá, szóval nem elképzelhetetlen, hogy tényleg ilyen lesz, de ugyanennyi erővel hamis is lehet.
Nekem viszont tetszik. Kinek mi jön be. -
GALARDO
addikt
Ez a qwerty tök gagyinak tűnik ha lesz is ilyen remélem nem ezzel a gombsorral.
-
erdoke
titán
Azért tegyük hozzá, hogy a Milestone QWERTY-je úgy 5 parszekra van a Touch Pro2-étől, és ez nyilván a vastagság ára. EGy HD2 virtuális billentyűje kb. ugyanakkora méretű, és rezgős visszajelzéssel alig lassabb rajta a gépelés, miközben a Milestone vastag a HD2-höz képest. Lehet, hogy papíron csak 2,7 mm-rel vastagabb, de kézbe véve sokkal nagyobbnak tűnik a különbség, mert a HD2 a szélein úgy 7 mm vastag...
-
Konflikt
addikt
válasz
8nemesis8 #18 üzenetére
vastagsagra: ahogy RaveForce is irta, lehet kesziteni nagyon vekony hw es qwerty-t is, legjobb pelada erre a milestone: 13,7 mm vastag, mig a 3GS 12,3 mm. szval jo tervezessel ez nem lehet problema, az 1,4 mm kul az kb. semmi.
suly:valamivel nehezebb, de ez nem hatrany. nincs gagyi erzete, erzodik rajt a minoseg. bar lehet h ez vkinek hatrany.
a bill megvilagatitasa: vmivel talan lehet tobbet fogyaszt, de ez nagyon minimalis. es amugy is csak sotetben vilagit.
hw-sw-es qwerty temakor ugy alatlaban inkabb egyeni preferencia kerdese. en a fentiekben hatranyt nemlatok, (egyedul talan a fogyasztasra hat, de az nagyon minimalis lehet). az elonyok miatt amiket a #17-ben irtam nalam csak hw-es johet szoba
-
Straw
senior tag
válasz
Rickazoid #20 üzenetére
Egyet értek veled, amíg kezembe nem fogtam a Milestone-t elképzelni sem tudtam hogy milyen lehet egy ilyet használni. De igazából a Milestone-on kívül szerintem az Androidos qwerty-s telefon nem éppen a legjobb. Ok-ok hogy fizikai billentyűzet de milyen ronda maga a telefon, tudom sokaknak a Milestone nem tetszik, de szerintem valahogy úgy kell kinézni manapság egy qwerty-s tapis telefonnak, lapos, fém és még szép is.
-
Rickazoid
addikt
Szerintem minden gyártó megléphetné végre, hogy nagyobb számban ad ki QWERTY-s telefont. Nem értem, mit szórakoznak ezzel, egy folyamatos internet elérésre szánt eszköznél alapkövetelmény, hogy legyen fizikai billentyűzete. Eddig hány Android telefon van a piacon QWERTY-vel? 3?
-
-
P00By
nagyúr
Biztosan van olyan vásárló aki igényli ezt. Nekem is van több ismerősöm, akinek azért kell gombsor, mert állításuk szerint sok sms-t írnak és gombok nélkül sokkal lassabban menne.
Bár én már sztem eléggé gyorsan írok a szifonon -
Konflikt
addikt
van meg egy pletyka (v PS) szinten egy hasonlo eros androidos qwerty-rol: motorola shadow. de egyenlore nagyon arnyekban vanamugy jolenne, ha a htc is gondolna erre a szegmensre. na nemmintha valtani akarnek milestone-rol, de orulnek ha a G1 utan ismet keszitenenek vmi uttorot.
-
RaveForce
veterán
alsó 4gomb enyhe LG koppintás lol
-
Konflikt
addikt
na itt az elso milestone alternativa. vegre valaki kepes volt kidobni qwerty-ben is egy eros androidot.
-
Ankhiszesz
tag
Ez a Samsung még nekem is tetszik, pedig általában nem vagyok elájulva tőlük
-
8nemesis8
veterán
Galaxy S Pro a qwerty-n kívül kap még valami pluszt?
Nem mintha nem lenne elég a hardver. -
m@xsys
senior tag
Illusztráció sem rossz, de nincs szükségem qwertyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan bemutatásra kerülhet a Samsung Galaxy S teljes billentyűzettel szerelt változata is.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest