- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #46 üzenetére
Én fő problémának nem az akkuk méretét tartom, hanem a problémás hardverek fogyasztását. Többféle próbálkozás is van már nagyon alacsony energiaigényű kijelzőtechnológiák tekintetében mint pl. a Mirasol.
Sajnos az adóvevők tekintetében nem tudok ilyenről csak remélni merem, hogy az LTE nem fog túl gyorsan teret nyerni, mert ugye LTE-n a Razr Maxx akkuja sem éppen acélos(csak a többiekhez képest).
A másik meg amint mondtam, hogy egyelőre a töltési megoldások is nagyon helyhez kötöttek vagy nem elég hatékonyak. Ha kitalálna valaki valami olyan módot amit mindig magaddal tudsz vinni és relatív kifogyhatatlan módja az energia kinyerésének(mint az a mini dinamós megoldás) csak sokkal jobb hatásfokkal működik mint a jelenlegiek akkor sokkal kevésbé érdekelne, hogy hány mAh-s a telefonom akkuja.
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #44 üzenetére
Nem szeretném itt hosszasan folytatni erről az elképzeléseket, de szerintem nem véletlen, hogy a gyártók 98%-a nem alkalmaz ilyen energiasűrűségű akkumulátorokat. Ha megnézed a sima Razr és a Maxx között nincs akkora arányú méretbeli különbség mint ami a teljesítményükben jelentkezik. Rövid távon lehet nagyot domborít ez a megoldás, de a hosszabb távú alkalmazás lehet nem lesz éppenséggel gazdaságos vagy probléma mentes. Ez kicsit olyan kényszermegoldásnak tűnik számomra a Moto-nál. Volt a közelmúltban 1-2 relatív sikeres modelljük, de semmivel nem tudtak előrukkolni ami megrengette volna a piacot és az embereket arra ösztökélte volna, hogy márpedig Moto-t vegyenek. A szoftveres problémákról, a támogatásról nem beszélve egyre rosszabb az emberek megítélése a céget illetően. A Razr meg hiába tetszett nekem képeken, de kézbe fogva egy ergonómiai zsákutcának tartom azt a telefont. Most szereznek 1-2 vásárlót ezzel, de a hosszabb üzemidő nem feltétlen fog elégedettséget szülni használat közben.
-
Xaels
félisten
LG
Ne csodálkozz
. Én Sensationnel volt, hogy 4 napig elvoltam mert csak telefonáltam rajta. Nem ártana megnézned mi az ami beragad a háttérben és pörgeti a procit feleslegesen. Az FB kliens régen hajlamos volt ilyenre például. Egy Watchdog Task Manager-t ajánlanék amit be tudsz állítani, hogy mekkora prociterhelésnél riasszon.
-
Xaels
félisten
válasz
kolosanyi #20 üzenetére
Ilyen benzinárak mellett?
Bár nem igazán hordanék olyasmit a zsebemben ami gyúlékony lehet. Hidrogén cellásra inkább. Amúgy nekem az is megfelelne, ha valami olyan töltési módot találnának fel ami mindig kéznél van és relatív kifogyhatatlan.
(#22) Gergosz2: tegyél be egy "ilyen" akkut egy Nokia 6030-ba. Sokkal tovább fogja bírni. Egyszerűen a felhasználási módok mások amik sokkal energia éhesebbek. Az energia felhasználás sokkal nagyobb mértékben növekedett mint ahogy az akkukba bele tudtak préselni megfelelő mennyiségi szuflát. Ehhez új technológia kell... De ettől még nem szarok ezek az 1600-1800mAh-s akkuk.
-
Xaels
félisten
Akkor vazze netezz,e-mailezz, fb-zz, twitterezz, filmezz, lőj értelmes képeket és 1080p-s videót és játssz AC-t(vagy bármilyen Gameloft-os 3D-s játékot) a Nokia 6030-asodon. Ha ezeket a kütyüket is csak telefonálásra használod amire az említett Nokiát ezek is elmennek lazán 3-4 napot.
-
Xaels
félisten
Ez rendben van, olvastam is már csakhogy most nem 480x800 lesz a felbontás hanem sokkal nagyobb. Amit nyernek esetleg ezzel a technikával azt a plusz pixelszám el fogja vinni.
Nem hiszem, hogy a Samsung is 3000-es akkuval fogja szerelni a készülékét. Sőt szerintem még 1,5-2 év mire azok komolyabban el fognak terjedni.
(#12) Gergosz2: mobil attól, hogy nem kell 2ajtós szekrénynek lenned vagy targonca vezetőnek, hogy magaddal tudd vinni. 1 laptp is mobil készülék pedig az sem megy 2-3 óránál többet akkuról. Ha ésszel használod akkor 1 napot a One X is kihúz, de ha nem akkor kénytelen vagy külső akkut/csere akkut beszerezni.
(#11) kolosanyi: ezt nekem ne mond, én tisztában vagyok vele. Csak itt a fórumon állandóan megy a sírás, hogy sok mag= nagy fogyasztás. Pedig eddig sem azon a téren volt a legégetőbb a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest