- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
Az a kivétel Bánom is én! support legyen, olyan amilyenek megfelelnek az én elvárásaimnak! A vassal mint mondtam nincs baj. Ha az almafanoknak megfelel, a gyártó nekem is megteszi. csak ne 1 évig toldozzák foltozzák ugyan azt az op. rendszert amikor már fél éve van másik is.
[ Szerkesztve ]
Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Vagany
őstag
válasz gubacsino #89 üzenetére
Én most is GB-n vagyok és nem zavar. Az utolsó samu rom áprilisi, 2 évig folyamatosan jött hozzá frissítés, ez android fronton igen meggyőző. És akárhogy is nézzük 2012-ben az sgs nem felső kategória.
"Tényleg én érzem csak úgy hogy le lettem húzva?"
Aki android-os telefont vesz az ezzel számoljon. A gyártóknak az új készüléket is el kell adnia, amúgy a vas bírná, a kifogás tényleg nevetséges.
"Persze lehet így is, ahogy a SAMU csinálja. De azt is lesheti hogy vajon tőle lesz e köv készülékem. ennyi."
Akkor vegyél Motorolát .-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
gubacsino
aktív tag
Még ez a szerencse! Onnét portolják nekünk is!
(#88) pnauser
Eclair (Froyo - Ginger - ICS) óta használom a "vasat" Amit sokszor a hardware hiányosságának gondoltunk, (pl GPS) kiderült hogy nem az. Az SGS az újabb és újabb ANDROID verziókkal egyre csak jobb, stabilabb, használhatóbb lett!
Ha egy op rendszert nem frissítenek, akkor nem csak az új fejlesztésekről, programokról kell lemondani. Hanem előbb - utóbb egyre nagyobb biztonsági kockázatot is jelent. Ez egy okos telefonnál igen is szempont. Már ha az ember egyszer csak nem akarja a havi fizetését telefonszámlára feladni.
Szal lehet élcelődni, mert leállni nem áll le, telefonálni persze lehet még vele. Ha viszont csak azt szeretnék, anno megmaradtam volna a 6210esemnél. Egyszerűen elavul a készülék, mit olyan nehéz ezen megérteni. Egy alsó és közép kategóriás készüléknél persze hogy nem várja el senki az évekig tartó support -ot. Egy felső kategóriás készüléknél, egy Value PACK nál én többet várnék. Úgy hogy a "vas" simán bírná. Tényleg én érzem csak úgy hogy le lettem húzva?
Persze lehet így is, ahogy a SAMU csinálja. De azt is lesheti hogy vajon tőle lesz e köv készülékem. ennyi.Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
gubacsino
aktív tag
válasz ForRedGlory #46 üzenetére
Ha lett volna ICS, SGSre, talán én is a "nagy részébe" tartoznék.
A sok-sok millióból talán jó páran ugyan így gondolják. Úgy hogy nem egy évre vesznek +100ezres telefont. Az meg hogy olyan nevetséges indokkal magyarázzák lustaságukat, pénzéhségüket hogy az SGS hardware nem alkalmas rá, már a pofátlanság ne netovábbja.Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
nicu71
addikt
hát ezzel azért sokan vitatkoznak...és szerintem sem a legszebb mai telefon...tök unalmas külsőleg,és hát kinéz azért valahogy de semmiképp sem legszebb.Na mindegy azért nagyon jó készülék,én is elfogadnék egyet,de nekem sem lesz rá soha annyi píz.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
BossBoss
őstag
Maga a készülék nagyon jó. Ha minőségibb (fém, de minimum polikarbonát) anyagból lenne még elő is rendelnék. De fényes műanyagot, majd 200 pénzért?!?! Na neee...
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
Értelek. De nem is a haza helyzetről szól a dolog. Ezek csak a nyereség statisztikái. Mondjuk hiába látsz az ember többségénél samut, lg-t, nokia-t, alcatelt, zte-t, ha egyszer mondjuk az apple 1 db készüléken keres annyit, mint a felsorolt gyártók 10 eladott telefonnal. Nem (csak) a darabszámról szól a történet. Igen, az apple pofátlanul nagy árréssel dolgozik, ahogy a samu S3-al is fog. De amíg van rá kereslet, és szinte már pofátlanul nagy profitot termelnek, akkor miért ne?!? Lehet az apple-t szidni, de üzletileg óriási amit művelnek. Sokan elfogadnánk a nyereségük töredékét is Az meg, hogy az emberek benyelik a sok marketing bullshit dumát, attól még te aludjál nyugodtan. Ilyen a világ...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Az iPhone eladások dinamikusan fognak növekedni még egy jó darabig. A Nokia pont ott vérzett el, ahol a te jóslatod: azt hitte, elég jó hardvert csinálni. A számháború viszi előre a Samsungot (már 4 mag, 4,8"), a szoftver és az integráltság az Apple-t.
A hírhez szólva: Majd meglátjuk a Q2-Q3 eladási adatokat, a szolgáltatók által előrendelt mennyiség csak annyit jelent, hogy ők mire számítanak X hét alatt. Még az X se ismert...
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
kiskaktusz
addikt
Sorbaállóscéggé avanzsál idén a samu
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
-
RexpecT
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
Tudod ez úgy van hogy a Nokia sem gondolta hogy így alakul.
Ez a grafikon 2-3 év alatt tetszőlegesen változhat, még hozzá totálisan is akár.
Nem hosszú életűek az ilyen szárnyalások. Szerintem 4-5 éves ciklusok. Aztán a Nokia meg az LG lesz így, a Samut pedig temetik. AMD/NV szindróma. Egymást temetik.[ Szerkesztve ]
-
-
Dr. X
aktív tag
válasz -=Ghost=- #56 üzenetére
Nem vettem személyes sértésnek csak leírtam szerintem nem feltétlenül kell látni ahhoz hogy előrendelje valaki.
A műanyag hátlapnak előnye is van. A fém sérülés után behorpadna a műanyaggal ha van valami simán cserélhető. Sokan elégedetlenek a külsejével. Kíváncsi leszek élőben változni fog-e valamit a vélemény vagy akkor is rút kiskacsa lesz. Mondjuk szerintem így sem rossz. -
Mrrr
csendes tag
Ezt nagyon elbénázták külsőre....
-
Sátán44
addikt
Nekem ez a telefon max 50.000-et ér. (dicsak újonnan) Én elhiszem, hogy sok idő és munka mire összetákolnak egy telefont, de kizártnak tartom, hogy az előállítás költsége Bill Gates jövedelmével vetekszik. 200.000 Ft egy telefonért
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
tzsolesz
nagyúr
Még szerencse hogy Magyarországon (és szerintem kelet Európában) ez a grafikon még csak nem is hasonlít erre.
Az én környezetemben nagyjából a telefonhasználók aránya a következő:
40% Samsung, 20% LG, 10% ZTE, 10% Nokia, 10% HTC, 0% Iphone, és a többi % a régi nyomógombos telók.............
Tudom, tudom most a profitról beszélünk, és nem az eladott mennyiségről, de gondolom azért érzed, hogy ez nálunk nem így van.
Egyébként pedig a Samsung mostanában a szememben egy unszimpatikus gyártó lett. Birka vagyok mert LG-m van. Nah meg ez a reklám az S3 körül, nevetséges, és túlzás volt.[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
Szerintem eléggé rendben van a készülék, fém hátlappal jobb lenne, de ez sem vészes. A fehér kimondottan tetszik.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
BiP
nagyúr
És a durva, hogy ők ketten 2 homlokegyenest eltérő stratégiával maradtak a felszínen. Az apple a legújabb szereplő, van összesen 5féle telefonja, évente 1, míg a samsung régebb óta itt van, és megszámlálhatatlan mennyiségű típust dob ki minden évben.
A többiek meg örülhetnek, hogy egyáltalán még ráférnek a grafikonra, és Isten tudja, mi az a tényező, ami miatt nem megy nekik, a másik 2 meg szárnyal.
(költői kérdés, a töketlenkedés megbosszulja magát, így a lemaradásnak azért vannak okai. Ami igazából érthetetlen, az a túlzott aránytalanság oka, ami miatt ekkorák a különbségek, és ami oda vezetett, hogy profit szempontjából 2szereplőssé vált a piac)[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz Red Bull fan #12 üzenetére
nekem nem tetszik. szappantartó. megfogás után sem lesz más a véleményem. amikor először megláttam a hivatalos fotóját, sokkot kaptam. ez azóta tart. nem tudom hová tenni ezt a borzalmat.
az SII tetszett megfogás előtt is és utána is (tehát semmi bajom a samuval, sőt nagyon várom az új tableteket)
szóval nagyon jó megfogás előtti ítélőképességem van.
alma se tetsziklehet kövezni
egyébként kíváncsi vagyok, hogy a 9 millióból mennyi a magyar előrendelés. 10-20-30? nah jó, legyen 50...[ Szerkesztve ]
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
BossBoss
őstag
Bizony, bizony. Lassan totálisan két pólusú lesz a mobilpiac(Apple vs. Samsung). Abszolút nem csodálkoznék ha lassan 1-2 gyártó lehúzná a rolót. Majd meglássuk, a vak is az mondta! Mondjuk ez a grafikon is sokat elárul. Igaz csak a bevétel, de ebből is sok mindenre lehet következtetni...
[ Szerkesztve ]
-
-=Ghost=-
őstag
Nem az előrendelőkkel van bajom, hanem azzal, hogy az előrendelők számából vonunk le következtetéseket a termék minőségével kapcsolatban.
Az, hogy ezt te személyes sértésnek vetted, mert alapvető szövegértelmezési gondjaid vannak, és azonnal habzó szájjal, vérben forgó szemekkel jössz fröcsögni, nem az én hibám.Egyébként kiváló példa az xperia arc. Sajtófotókon a legszebb telefonok egyike, MA tesztfotókon közel sem akkora szám, élőben pedig simán felejthető, nincs "hűde" érzése. A Samsung kiváló anyag"minőség"ét ismerve pedig szívesen megtapogatnám a telefont mielőtt kiadok érte 150k+-t, míg a One X-nél nem kellett ehhez feltétlenül ragaszkodni.
#54: Normálisabb országokban nem megterhelő évente telefont cserélni, ráadásul nem 10k-val olcsóbb 2 év hűséggel a telefon, ha nem akarsz 25ezres havidíjat.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem csak új, de meglévők is vannak... Az eladások nagyrésze nem feltétlenül az új emberekből tevődik össze, de az tény, hogy mivel az Apple és Samsung lefedi a piac talán 80%-át így a bővülés nem sokáig folytatható. De azért még mindig mehet.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
joey04
titán
hát pedig nem tudom meddig tud még növekedni ez a piac. teljesen mindegy melyik gyártóról beszélünk, engem a legutóbbi iphone és galaxy s 2 számok is megdöbbentettek, hogy honnan szereznek ennyi új vásárlót, aki ennyi pénzt kiad telefonra, akár részletekben is. Ezt nem lehet sokáig folytatni már szerintem.
-
Vagany
őstag
válasz ForRedGlory #46 üzenetére
Ebben van valami . Én is ezért figyelem a dolgokat, meg azért mert ez a legszebb mai telefon, de az ár az brutál sajnos .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
-
G-Guts
aktív tag
Nem rossz telefon ez, bár Nekem funkcionalitásban még mindig a(z első) Galaxy S a leghasználhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
A legértelmesebb dolog az egészben, hogy nem kell hónapokat várni az adott termékre, hanem csak pár hetet. Sose értettem, hogy miért kellett pl Amerikában fél évet várni az S2-re? És az is bebizonyosodott, hogy ha mindenhol egyszerre vezetik be, akkor nem nehéz milliós eladásokat produkálni, így nézve az Apple számok már nem olyan különlegesek
-
Dr. X
aktív tag
válasz -=Ghost=- #42 üzenetére
Mi bajod van már az előrendelőkkel? Én is előrendeltem pedig nem fogtam még a kezemben. Elég szomorú akinek tetszik egy telefon, de miután élőben látta meggondolja magát. A külsőt a képekről is meglehet állapítani kinek tetszik és kinek nem. A hardver ismert, a szolgáltatások ismertek és kismillió videón lehetett látni milyen működés közben. Aki ez alapján nem tudja eldönteni hogy tetszik/megvesz-e egy telefont az debil.
-
-=Ghost=-
őstag
Persze az előrendelőknek van igaza. Ez az új csodatelefon, hiszen ők mind azért rendelték meg már megjelenés előtt, mert mind látták, fogták, kipróbálták, így biztosak a minőségben.
Okos vagy.
<- kéne egy ilyen, sokkal debilebb fejjel. -
Blyan
félisten
Nem kéne a magyar valóságot ráhúzni a világra... Abban is biztos vagyok, hogy ha igaz is a 9 millás előrendelés, ezek túlnyomó része szolgáltatós cucc, ami nem hogy 6-900 euróba nem kerül, de jórészt még ingyen is van, vagy független ár harmada, negyedéjért.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
csimpala
csendes tag
Komoly siker várható.
-
ZooLee
senior tag
válasz Valentino K. #35 üzenetére
Még nem kelt el, ezek csak "állítólag" és előrendelés számok...
Én nagyon túlzónak tartom a 9 milliós számot, az SII előrendelési számok alapján, tekintve, hogy még a Android/Samsung fanok sem voltak teljesen odáig érte (Az SII-ről anno sokkal jobb vélemények voltak ilyentájt) és ráadásul a kiemelkedően magas ára miatt (Jóval drágább, mint az SII volt megjelenésekor.)
Majd meglátjuk, nagyon kíváncsi vagyok, hogy valójában mit fog mutatni telefonként és eladások tekintetében...
Z.
-
vicze
félisten
válasz hallerlaller #26 üzenetére
LOL, szerencsétlenek... A csövesek is sorba álltak érte?
-
Valentino K.
senior tag
Azért, mert valamiből piszok sok kelt el, még nem jelenti azt, hogy az a legjobb!
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
cqr
aktív tag
Érdekes.. szvsz messze nem lett olyan jó, mint ami ezeket a számokat indokolnák, de fogalmazzunk inkább úgy, hogy az én igényeim alapján nem méltó utód az S2-nek (a hype alapján meg pláne).
Igaz az emberek nagy része azt hiszi, hogy a magok száma a lényeg, de akkor is..
136*70.6 mm-es készülékház (a krva vastag keret miatt..) és 9 m előrendelés? Komolyan? -
Cyberpunk
félisten
Hát ahányan rohangálnak az utcán szifonnal, meg felső kategóriás mobillal, sokan vannak így. Legalább is a többség biztos nem keres százezreket. De mondjuk spórolni lehet rá. Nem PC-s hardverre költ, hanem mobilra. Vagy bevállalja a két év hűséget és tarifamegtartást a min. 10k-s előfizetéssel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
<Attila>
tag
válasz Tigerclaw #21 üzenetére
Szerintem nem csak ők veszik meg... Vannak olyanok is, akik a havi fizetésüket költik rá, mert mindenük a telefon, és minden más másodlagos De hát ha ebben lelik örömüket, akkor egészségükre
SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
Fancy-boy
addikt
Szerintem kicsit túl van ez már lihegve.
-
kolosanyi
veterán
Ez elég durva. Persze a folyamatos hiszti ezt eredményezi. És akkor még nekik van pofájuk birkázni... Most attól eltekintve, hogy jó cuccokat csinál a Samsung is, kezd nagyon nem tetszeni, ami felé elindultak. Na mindegy...
Csatlakozó... Jobb ha alul van szerintem, nekem is volt már mindkettő, ha alul van, akkor eltehetem reflexből fejjel lefelé. Viszont az a legrosszabb ha oldalt van, azt ki nem állhatom.
(#24) Misály
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S után nem jelet nagy technikai áttörést. Nem tudom elképzelni, hogy egy kézben meg lehessen tartani. A hüvelyk új nem éri át a képernyőt.
-
V.T.CS.
senior tag
már két hete megvolt a bemutató, de még így is minden napra jut egy "hír".
uborkaszezon a köbön.
akkor már inkább ne írjatok semmit a tesztig. -
Tigerclaw
nagyúr
Azért gondolom előrébb járnak, ráadásul kevés ország van akinek a pénze olyan nagyot bukott volna a válság miatt, mint a miénk.
Azt se felejtsük el, hogy a Galaxy S III prémium telefon, amiket nem azok vesznek, akiknek megélhetési gondjaik vannak, vagy elvesztették a munkahelyüket, hanem azok akiket nem igazán érintett a válság, de legalábbis nem annyira hogy ne tudják megvenni a kinézett telefont.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az iPhone is kap gyakran negatív kritikát megjelenésekor, mert az "elemzők" a "wishful thinking" alapján mindenfélét beleképzelnek a leendő készülékbe, aztán jön a pofára esés. Ahogy valaki korábban már leírta, mindkét tábornak megvannak a saját rajongói. (halkan megjegyzem hogy a 9 milliós előrendelés is csak egy pletyka, ami vagy igaz vagy nem)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
lmisi
senior tag
Nem semmi, ezért lötték be ilyen magasra az árát. Ha almaszinten rakétáznak az eladások s3-ból akkor gyorsan samu részvényt venni!!!
Újjab telefon gigász jön létre.
Szerintem, ha ez igaz nem is bánkódik a samu az elvesztett alma memóriarendeléseken, a saját telefonjaiba is alig fog tudni eleget gyártani. -
Cyberpunk
félisten
Lásd 1. hozzászólást.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Varszegig
veterán
Összehasonlításképp: 1M volt az előrendelés az S-re, 3M az S2-re.
-
vicze
félisten
Hát "Samsung Store" nélkül nehéz lesz bárhol is sorban állni.
@Blyan: Úgy a hírek 90% Blikk szintű lassan nem?
@gzbotii: szerintem még sose raktam fejjel lefele zsebre, főleg hogy tetején van a bekapcsoló gomb, így nem szeretném ha a zsebemben világítana, mondjuk BT fülest használok amúgy.
-
Red Bull fan
aktív tag
Na ehez vajon mit szól a sok s3 -at fikázó Magyar honfitárs...hiszen még nem is látták nem is fogták aztán kapott rendesen negatív irányban!
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom a fejlettebb országok már a válság vége felé járnak, Magyarországnak meg ez is negyven évébe fog telni, hiszen nálunk egy egyetlen megoldás minden gazdasági problémára az adóemelés, illetve ha az nem elég akkor jöhet az újabb adók kitalálása.
-
Blyan
félisten
A Korea Economic Daily számára egy neve elhallgatását kérő dél-koreai vezető megerősítette, hogy a Galaxy S III előrendelések világszerte 9 milliós szintre léptek,
Már nem azért, de ez így eléggé Blikk szintű, nem?
-
-
BiP
nagyúr
(#4) ThorsHUN:
Nem 4.8-as a telóm, azt mindenképp tokban tartanám. Úgy pedig valóban jobb, -eltett állapotban- ha felül van, bevallom.(#5) vicze1+(#6) spawn21: akkor úgy látszik eltérőek az igények. Tokban valóban jobb, ha a tetején van, de én pl. korábban megszoktam, hogy a zsebembe fejjel lefelé teszem be a telefont, úgy áll kézre betenni, kivenni, ahhoz passzolt, hogy az alján volt. Meg kézben is nekem nagyon kényelmetlen, ha a tetején lóg ki. Meg ha kabát alatt megy a madzag, kézben fogva a telót rövid lesz, pont az a 20centi kerülőn múlik
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Elég komoly mennyiség, főleg annak fényében, hogy kapott hideget-meleget.
Nagyon OFF: mondja már meg valaki, miért jó az, ha a jack aljzat a telefon tetején van? Megőrülök tőle, pedig jó ideje már ez a 'divat', viszont tök kényelmetlen. -
leslieke
Jómunkásember
Nesze neked válság.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Gergosz2
veterán
Samsungnak is sikerült kitermelie olyan Galaxy S fanokat , mint az Applenek az Iphone-nál.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest