- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Nem tudok nyilatkozni egyik sem volt még a kezemben. Milestone, HD2, DHD vonal volt már.
Itt egyáltalán nem gáz elég masszívnak tűnik a cucc.
Jó súlya van nekik ezek már mind 150g fölöttiek. Ezekkel szemben például egy SGS2 elég könnyű, elég furcsa is elsőre.
Nekem jó ha van fogása, meg súlya egy készüléknek, jobb érzés kézben tartani. Megvan az a felső kategóriás érzés ami az SGS-eknél elmarad, legalább is nálam -
Wave86
tag
KÉRDÉS: Akinek a Samsung Galaxy SII műanyag borítása nem tetszik, az mit szól a Samsung Wave, illetve a Samsung Omnia 7 fémházához? Ilyen stílusúra gondoltatok amúgy?
Nekem Wave van, de mindig félek, hogy a fémborítás megsérül. Én pl. a recés hátlapot jobbban üdvözölném. Mellesleg a fémnek nagyobb az önsúlya, így a készülék is nehezebb. Amúgy műanyag és műanyag is között van különbég (pl. Samsung Monte korcolódékony, amivel szintén rendelkezem)
-
gubacsino
aktív tag
Android 2.3 tól létezik grafikus "akumlátorhasználat" opció. Ha körülnézel az SGS2 totyikban ilyeneket is találhatsz.
pl:
[link] 3h50m kijelző használat mellet![link]
(még 24%van az aksiban)[link]
egy enyhe használat...Szóval három különböző felhasználó, három használati mód... stb. Nem egy reprezentatív minta
az igaz. De 24órát működött a vas. És igen, valószínűleg, képes lemerülni akár 3-5óra alatt is, de "általános" átlagos
felhasználásról beszélünk.
-
Solten
őstag
-
DemonDani
addikt
Akkor ez már egész nap elmegy töltés nélkül?
-
jjc
aktív tag
közel hibátlan készülék. én pl egyáltalán nem bánom, h nem fém a hátlap. nagyon belehúzott a samsung. ráadásul kezd megtanulni szoftvert is írni. (vagy legalábbis erővel pótolja a hiámyosságokat :-)
-
Prien
addikt
Köszönjük ezt a remek készüléket,Samsung!
-
bok92
addikt
Nem rossz , de annyival nem jobb , hogy váltsak...
-
montyx
aktív tag
válasz
Tomy Yayo #29 üzenetére
Igazandibol egy TW nem csak a launcher, hanem az atheggesztett SMS iras-fogadas, a beallitasok menu szivarvanyszin, avagy csillam....lama szinezese stb. Ja meg persze egy rakat funkcio kivetele, es betetele, mint minden egyedi gyari launchernel. A legszebb pelda erre az SE X8. Mai napig nem ertem, hogy miert kellett atbarmolni a naptart, ill. miert vettek ki belole az SMS limitet, ami oli azt a kis telot rendesen!
Szoval egy szo, mint szaz, a Launcher csere nem valtja meg a TW-t. Oda mar tobb kellene, mondjuk egy stock rom atalheggesztese, ami persze keptelenseg szintjen mozog.
-
-
Botiss
csendes tag
Nem egy rossz telefon ez az S2.De majd akkor kiváncsi vagyok, hogy megállja-e a helyét ha megjön az új iPhone.
-
Tomkaa
tag
Sziasztok
Nem akarok nagyon butának tűnni, de ezek számomra ismeretlen vizek.
Szóval az ezek után gyártott telefonok, új belső struktúrával kerülnek majd forgalomba.
vagy Frissített egyben új modell érkezik majd? -
Cyberpunk
félisten
Igen volt nálam egy Leo is ház szempontjából az is nagyon jó. Az hogy nem unibody teljesen a külön akkufedél miatt, hát nem nagy cucc.
Nekem ami nem tetszik a DHD-ban az, hogy az antenna fedél nem illeszkedik pontosan (kicsit elálló, hézagos, s persze az már műanyag), ez némileg lelombozza az összképet.
Minden esetre jelenleg nem cserélném le semmire se, egy SGS2-re sem, a több magvas korszak az még odébb van. Ellenben majd egyszer egy jó kis 5"-os készüléket eltudnák képzelni. Hiába 4,3" után már nem kell kisebbtjb007: igaz létezik prémium minőség műanyagból is
Vagy az N9-nél alkalmazott karbonszálas ház
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #15 üzenetére
Az a baj, hogy a lassan két éves HD2-nek is nagyon jó a fogása az összes Galaxy-hoz képest. Ha abban a házban lenne a Galaxy S II hardvere szerintem mindenki boldog lenne... és senkit nem zavarna a 11mm-es vastagsága.
Tálydi: Nem csak neked. Épp ezért vagyok kíváncsi nagyon az újra! Az a baj, hogy számomra nincs jelenleg jobb telefon a piacon. Talán a Sensation.
-
Cyberpunk
félisten
Ja a tudás az kárpótol, csak ha az embernek van/volt már fémházas készüléke mondjuk iPhone4 vagy egy valamilyen HTC-je, akkor eléggé lelombozza. Félre értések elkerülése végett volt már a kezemben SGS2, DHD után eléggé gáz, ami szintén nem tökéletes. De még így is fényévekkel jobb.
Persze ez nem mindenkit érdekel, van akit csak a technikai specifikációk érdekelnek, engem más is -
ngabor2
nagyúr
mint tulaj, és napi használó, a fogással és az elrendezéssel teljesen elégedett vagyok. a belső értékeivel is, eddig még nem volt olyan, amire várni kellett volna, minden jött, mozgott, fordult. a headsettel pedig vagy tényleg nagyon elbántak, vagy az enyém a hibás, de szörnyű hangja van.
a műanyag ház nem annyira vészes, mint sokan gondolnák, egész jó tapintású. az üveg karcolhatóságát meg inkább nem tesztelném
-
rep3at
őstag
Ezt a műanyag külsőt tényleg elfelejthetnék már, nemrég az elődöt is megfogdostam és egy iPhone után elég gagyinak tűnt (súly, minőség). Egy csúcsmodelltől nem ezt várnám. Mondjuk a tudás azért kárpótol
-
Mr. Byu
aktív tag
Nemesacél az egész keret...
Elöl-hátul meg üveg. Így is baromi hideg, ha téli napokon előveszed a zsebedből, szinte kellemetlen.
Egyébként meg masszívság szempontjából az i4-et szerintem maximum egy kődarab tudja überelni, annyira egyben van. Ha tiszta erőből szorítom, akkor se nyikkan meg, mintha az egész egy vasdarab lenne. Én ilyet még nem pipáltam, az biztos. Mondják, hogy a Nokia N8 még hasonlóan masszív, de más szerintem jelen pillanatban nincs a közelében sem. -
Tálydi
senior tag
Valóban megdobhatnák némi fémmel, kompromisszum mentes tökéletes telefon lenne
IP4-gyel szemben a legnagyobb hátránya szvsz, a fém hiánya.
-
Mr. Byu
aktív tag
Meg a képernyőfeloldó gombot tehetnék jobb helyre... Nagyon fura elhelyezést választottak, nagyon könnyen beleakad az ember keze. De egyébként fogásra, műanyag létére érezhetően sokkal masszívabb, mint a SGS, ami recseg-ropog, tehát ezen legalább javítottak. Bár ezzel a papírvékony hátlappal nem tudnék megbékélni... Csak azért, hogy elmondhassák, kevesebb mint 1 mm-rel (0,8 mm-rel) vékonyabb, mint az iPhone 4...
-
MerLinh
senior tag
kéne ebből vmi áttervezett verzió sense portal =)
-
rankesz
veterán
azért a hangchip maradhatott volna az elődből ismert wolffson 8994...
-
Cyberpunk
félisten
Nos hát sejthető volt
Már csak az anyaghasználatot kéne új alapokra helyezni, hogy azt érezzem kell egy ilyen -
.bableWes
őstag
kiváncsivá tett. android hanyassal érkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ABI Research beható elemzése szerint a Samsung Galaxy S II teljesen új alapokból építkezik.
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest