Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Nem értem miért kell a kamera mellé paszírozni... és miért nem lehet nagyobb, kör alakú az ujjlenyomat pad.
-
sultansmith
senior tag
Hát még mindig nem érzem a kényszert, hogy S7 edge-ről váltsak, kívéve, hogy nagyon fancy lesz.
De hátha később megtudunk többet a belbecsről... -
enginev3.0
félisten
Ezt a kamera részt még szoknom kell
-
Almonen
aktív tag
Ez érdekel nem szifon x
-
Hegasus
senior tag
szépnek szép, de az edge kijelzővel nem vagyok kibékülve használat közben.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Nem tudom megszokni hogy hosszabb mint szélesebb. Relatív lapát kezem van, amiben pl egy A5, Note4/5 ad jó fogást. Túl hosszú és törékeny pl az S8 is ezzal az új képaránnyal.
-
S8-ban már ki lett javítva a CPU melegedéskor jelentkező teljesítmény-csökkenés? Bár mondjuk ez nem garancia, hogy az S9-ben nem lesz, de most hajlok az S7->S9 váltásra, ha így lesz az ujjlenyomat olvasó.
-
DiamondBack
senior tag
Semmi baj sincs az olvasó helyével most se (S9+) aki nem éri el annak a mindennapi használat is kényelmetlen szvsz. Ez a megoldás gagyibbnak tűnik kinézetre...
-
FIREBLADE78
addikt
Tehát s8s lesz belőle. Várható volt. Már note a flagship régóta. Ami nagy kár.
-
borand
aktív tag
válasz
Quasi_modo #29 üzenetére
Galaxy SX.
-
Deck
titán
válasz
Quasi_modo #29 üzenetére
+1
-
Soybex
őstag
Ha méretben nem lesz nagy értem ezalatt a 6" feletti méretet akkor az ujjlenyomat olvasó jól elérhető lesz.
Note 8 esetében számomra elérhetetlen volt, pedig nem kicsik az újjaim hosszúságra. -
Elég jónak ígérkezik, bár már a nyolc is tetszik.
-
Quasi_modo
nagyúr
Egyelőre nem érzek sok újdonságot. Azt hiszem az S8 megvárja nálam az S10-et.
-
Wucky
senior tag
válasz
TheBikerider #16 üzenetére
Hát én nem osztom a véleményed. Az Earpods nekem kényelmetlen,gagyi hangzás,1 hónap alatt tönkre megy. Ennél még sz LG-s Quad Beat id jobb volt és sokkal tovább bírta.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Inkább visszatérnének az előlapi leolvasáshoz. Az Apple nem véletlenűl húzta az home gomb száműzését addig, míg nem tudták összerakni a face ID-s dolgot.
-
Anulu79
addikt
Én nem értem, hogy minek az S szériában a + változat. Szerintem ezt össze kéne olvsztani a Notetal. Ekkor kijelzőhöz már úgyis kéne a pen.
-
RaveForce
veterán
Ennyit azokrol a halalmadarakrol, akik mar tenykent karogtak, hogy a kovetkezo samsungban sem lesz jack, igaz ezt mar a note8 elott eljátszották, ott sem jott be..
-
batai15
félisten
Mintha a samsungot érdekelné a vásárlói véleménye..
Érdekes egy fél lábbal a sírban lévő htc, a nagy Apple vagy egyre gyengébb lgt meg nem érdekli... -
-Faceless-
őstag
Nem rossz de arra kiváncsi leszek, küllemben miért válasszam ezt egy s8 helyett.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én imádom, hogy az S7-nél elől van az ujjlenyomatolvasó. Nekem flip tok van és ha ráhajtom a hátuljára a telefonnak nem lenne kényelmes az ujjlenyomatolvasó oda. Építsék be a kijelzőbe szépen.
-
habolcs
csendes tag
CAD modellje inkább
-
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok lesz-e tényleg "mini" változat. Nem is kell kisebb legyen a sima S9-nél, de mondjuk középkategóriás SoC, meg FHD+ felbontás, és 200e alatti árcédula, ami beesik 120-130 környékére tavasszal még.
-
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Elég gyakran használom a telefonomat asztalon és autós tartóban. A hátoldali ujjlenyomat-olvasó számomra tehát komoly negatívum.
Továbbá lehetőség szerint semmilyen kényszerített extrát nem kérnék. Nyilván nem ingyen adják ezeket az "ajándékokat", nem kívánok fizetni azért, amit sosem használnék.
MaCS
-
Szakiii
addikt
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Embertelen kényelmetlen az earpods szerintem, s8 fülesről nem tudok nyilatkozni.
-
Hát az AKG headset-től nem voltam elájulva az S8-nál. Inkább az earpods-ot használom,idàig a legjobb füles szerintem.
Az üzemidő remélem jobb lesz. -
Azie
őstag
amúgy tök jó lenne egy flagship: normális méretben (max 5.5), normális akksival (3.5k mah), rendes fényképezővel, sebességgel, tárhellyel mindenféle sallang meg kihasználatlan feature nélkül, esetleg ergonomikus formatervvel fizikai gombokkal.
-
kengyel
nagyúr
Eddig jól hangzik, majd meglátjuk.
-
helixP
nagyúr
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem viszont ne foglalja elől a helyet feleslegesen
-
fornettisuti
veterán
Ezt is kihagyom, nem akarok a hatulján kotorászni.
-
Szakiii
addikt
Szerintem ez most olyasmi lesz mint az s6 - s7 páros az s8 egy ténylegesen javított, kipofolt változata jön.
-
fornettisuti
veterán
"az ujjlenyomat-olvasó a hátlap tetején túl magasra került, és mivel a kameralencse mellett között ki"
között=kötött?
-
törölt tag
Ennél is elsütik azt, hogy egy hónappal korábban jön?
Azért én várom a kpernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasót. Remélem, ha az S9-ben nem is, a Note9-ben már ilyen lesz.
-
jUUh
addikt
Számomra mindket döntés ésszerű és örvendetes.
-
Wajk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiszivárgott néhány információ és egy CAD vázlat az állítólagos Samsung Galaxy S9-ről, amely radikális változások helyett kisebb finomításokat hozhat.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest