- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nem laggol nem szarakodik. Nova Prime kell rá nem touchwíz és minden gond elszáll."
Egyszer nézz meg egy S4 Google Edition-t Novával és egy TW-t futtató S4-et Novával. Látni fogod, hogy attól még a TW extrái megmaradnak, hogy Nova launcher fut rajta. Pont ettől lesz nagyon jó.
Mint ahogyan Samsungot is pont ezért az alaposan felextrázott gyártói felületért érdemes venni.
-
istnag
addikt
Én nem akarok vitázni,nincs kedvem. Maradjunk annyiban,hogy mikor az S4 után tallkoztam egy HTC one -al csodálkoztam, hogy, ha így is lehet kiadni egy szoftvert,akkor a Samsung miért nem így csinálja,aztán rájöttem,mert minek,mindeki megveszi úgy is,így is.
nem,nincs One-m sem.Peace
-
laci_csk
senior tag
Alljon meg a menet, most mit ertsek hogy a samu egy nagy fos? Es hogy az osszes nagyagyujuk a hires touchviz miatt szarakodnak?
Na ezert utalom a samut mert csak a hazugsag es marketing az egesz.
Nekem xperiaT-m van es nem laggol egyaltalan, az xperia launchert hasznalom, mert egyetlen masik sem teszett a launcherek kozul. -
vicze
félisten
A S805-höz Adreno420-van, ami dupla teljesítmény a 320-hoz képest.
A játékok szaggatása pedig abból ered, hogy a játékok, 99%-ban iPhone-ra lesznek optimalizálva, ami PowerVR-t jelent. A PowerVR-es droidokon nem szokott gond lenni, nézd csak meg, hogy az MTK-t hogy istenítik játékokra, pedig csak annyi, hogy PowerVR van a SoC-ban és hiába csengébb mint a konkurens jobban futnak rajta a játékok. Ugyan ezzel a problémával küzd, a S2 és S3 a Mali miatt.
Qualcomm is próbálja nyomni, hogy optimalizáljanak Andreno-ra és van keretrendszerük is hozzá, de messze nincs olyan szinten sajnos mint egy nVidia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged