- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
De azt se feledd, hogy szegény nyugati besétál a szolgáltatóhoz és elhozza free egy olyan díjcsomaggal amiben kb. minden szinte korlátlan vagy olyan mennyiségű amit halandó nem használ le egy hónap alatt és a havidíj kb. aprópénz a fizetéséhez képest. Amúgy meg az alapján amit írtál (lakbér/élet is arányaiban annyival több) kezdhetjük sajnálni szegény német/angol/franci/svájci stb polgárokat mert ezek szerint ugyan úgy élnek mint egy átlag magyar....
(#35) spawn21 Nem abból kell kiindulni mennyit keres egy bevándorló aki a mekiben dolgozik takarítóként.
[ Szerkesztve ]
-
Urmy
tag
Mindenki fikázza a Samsungot.. ez most valami divat lett vagy mi ? Nekem S4-em van és merem állítani, hogy messze a legjobb létező telefon. Persze lehet rendelni kínábol xiomiot vagy mit meg zte-t meg többi csodát amik talán papíron hozzák is az s4 szintjét, no de a lényeg mindig a részletekben van.
Meg bírom azokat a dumákat is akik szerint az s5 nem jobb mint az s4 stb.. Ja mindkettőbe Full Hd kijelző van csak pl az s5-be már a fényerő megfogja közelíteni a nem amoled paneles telefonok fényerejét.. A színek kontraszt stb. is javulni fog, néztem az összehasonlító képeket és bizony érezhető a fejlődés.
Persze van aki addig lát hogy Full Hd = Full Hd, pedig nem éppen.
Vizálló lesz a telefon, jobb kamera uj funkciók stb. mi kell még ??De lehet venni Z2-t is meg Iphone-t ízlés dolga minden, én nem mennék oda fikázni hogy mekkora szarok.
Tudásba viszont SEMMI meg sem közelíti a Samu-t, 9 senzor az 5-be meg lesz még pár..
Nekem mellesleg 1x sem fagyott ki kb 2 hónap alatt előtte s3lte volt(az sem) nem lassul be, igaz nem rakok rá minden lofasz romot meg barmolom szét. Mellesleg 1.4Ghz en használom max, és lassulás sincs..
Persze lehet betenni mozgó háttérképet meg feltelepíteni 500 appot akkor tuti ez is megreccsen de értelmes ember ilyet nem csinál.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Wiz Khalifa
veterán
Semmivel sem jobb az S4-nél. És még csúnyább is. 0.11' az meg nem külömbség az S4 kijelzőméretéhez képest.
Az árral kapcsolatban meg annyit hogy mikor az i5 bejöt Magyarországra egy csomó ember éjfélig fel volt csak azért hogy kiperkálja a 300k új árát mert ez volt az álma. Ha valakinek meg tetszik a teló úgy is megveszi ha ez az álma ha törik ha szakad. Vagyis legtöbb esetben. Inkább előfizetést köt az ember csak azért mert ez az álma. Ennyi. Ha valakinek ez az álma úgy is megpróbálja/megveszi valamijen úton módon leszarva hogy 250k vagy akár több is.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Kasya
nagyúr
-
halkow
őstag
Ha nyerek "tippszmixen" akkor az lesz az első veszek egy ilyet és cikket írok róla
Alcatel onetouch idol2s the king
-
mryocee
csendes tag
válasz WhiteWalker #34 üzenetére
Mennyire igazad van, dettó ez a véleményem... Fél év múlva, ha nem mókolsz rajta várhatsz 5 másodpercet, mire betölt a telefonkönyv
Haai!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nagyon olcsó. Kár hogy másodpercenként 1 forinttal megy lejjebb az ára.
-
bteebi
veterán
Ez a hátlap... hatalmas fail . A tajvani kezdőára amúgy nem rossz. Ha ottani áron vehetném, és az itteni áron meg eladhatnám, akkor gyorsan meggazdagodnék .
#39: Na ilyet se láttam még. Elküldtem a hsz-emet, és amikor megjelent, már volt utána egy másik . Néhány tized másodperc lehetett a különbség .
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
AS
félisten
válasz CoroStar86 #32 üzenetére
Bizony és G800 még volt is nekem annak idején. Nahát akinek fém kell annak ajánlom azt
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
WhiteWalker
nagyúr
Samut akkor sem vennék ha ingyen adnák....jah de mégis...összezúzni...mondom S3-as tulajként...
-
a.sebi
őstag
Juhj de benyelted a,, fiatalok jöjjenek haza kampányt "
Azért maradjunk abba hogy a 600 ezer forintos fizetès az mondjuk otthoni viszonylatban annyi mint ha 400000 et keresnél.
Tapasztalat
5 éve vagyok ausztriában...
De 600 eurot en sem adok telefonért, basszus az egy xbox one ára 2 gameval...
Amugy en most 399 ert vettem z ultrat, nálam az a max amit kiadok, persze asszony az más neki 529 ert vettem note 3 at... -
CoroStar86
aktív tag
Bocs, igazad van, erre nem gondoltam. G800 - a világ első (és tudtommal azóta is egyetlen) inner-zoomos, telefonja. Innov8 - máig az egyik legjobb képeket készítő kamerával. Imádtam mindkettőt, gyönyörűek voltak, és ami a lényeg: egyediek voltak és ÉLMÉNY volt őket használni (pedig semmi csili-vili, egyiken zárt rendszer, másikon Symbian S60...). Egyébként nagyon érdekes, mai Samsung fanok annak idején totál hülyének néztek és kiröhögtek ezek miatt a telefonok miatt (természetesen akkor még Nokiások voltak...).
-
UFC
aktív tag
válasz xperiasigi #30 üzenetére
-
xperiasigi
őstag
mivan itt? 25ezer egy ilyen telefonert...nem osszeg...jo lehet h csunya nem a legerosebb meg h ugy alapbol szar az egesz es megnem vennem 20ezerert sem de azert meegeri mert samsung.. remelem az ironia atjot..
Iphone 6s
-
AS
félisten
válasz CoroStar86 #26 üzenetére
Régen az volt mikor nem voltak még érintös telok...
Régi szép idők...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Krugszvele #4 üzenetére
Samsung soha nem volt dizájnban erős (és bár erősen szubjektív, és ízlés kérdése a dolog), messze jobban néz ki, mint az S3-S4. Bár még így is randa.
-
C$abi
aktív tag
Csak ne a HTC szívja így, hogy az S5 olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az lett volna a mondandóm lényege, hogy ha - amint a cikk írja - itthon 250ezer Ft lenne az S5 16gb-os változata, annyiért már i5S-t kapsz 32gb-ost, vagy 220ért a 16-ost.
Ebben az esetben inkább az i5S-t venném, mert szerintem mindenben jobb és minőségibb mint ez a bőrhatású műanyag cucc.
Nem vagyok alma funboy, nincs is almás eszközöm, mégmielőtt..
-
AS
félisten
Meg azért is mindegy az ár mert az emberek 80 90 % a szolgáltatónál vásárol ott meg általában olcsóbb , vagy vannak akciók is. De ha nem olcsóbb akkor is más az árképzés.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
LouiS22
veterán
Még mindig nem értem, hogy sokan miért akadnak fenn a piacgazdaság törvényszerűségén, ezért fordítsuk meg a kérdést: ha a kritizáló lenne a telko tulajdonosa, akkor mi lenne neki a fontosabb: a haszon (mert profitorientált vállalkozás), vagy az, hogy 0 forintért adja (mert hát Magyarországon még ennyiért lennének picsogók)? Ne legyünk már ennyire szemellenzősek Kijön, aki akarja, megveszi ennyiért, aki meg nem, az nem. Ennyire egyszerű.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Hunt3r22
őstag
Egyszerűen nálunk szar a fizetés. Ha lenne ~1500-2000 eurós fizetésünk szerintem senki nem hőbörögne, hogy 600 euró egy telefon.
Xr
-
ucli
senior tag
Hmm.
Ha a SAMSUNG feliratot takarod, akkor talán nem néznek annyira hülyének. -
-
legenda
válasz #03372544 #10 üzenetére
a szolgáltatónál az 5s 16gb is drágább, mint az 5s.
nem azokat az elrugaszkodott árakat kell nézni, amennyiért néhány gsm bolt...stb először behozza, úgy az iphone...stb is volt 300 e ft, de még felette is eleinte...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
A 250e nagyon meredek.
Az i5s 32gb 253 a hivatalos store-ban. -
bok92
addikt
Így akkor kettőt kérek...
-
Vassili_Zait
senior tag
+1
-
spawn21
veterán
Nagyon jo az utolsó mondat
Nesze Htc hu de drága . Itt van a gagyibb s4 drágábban
s24U+15p
-
legenda
-
Wajk
addikt
mindent annyiért lehet adni amennyiért megveszik.
Ha ennyiért, akkor vegyék... természetsen rám ne számítsanakiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Krugszvele
senior tag
Nem tudom felfogni, hogy aki ezt veszi meg, az mi alapján dönt. De hogy nem a kinézet számít neki, az 100%, mert ezt tokba kell tenni, hogy ne sírd el magad mindig, mikor előveszed.
-
BalanceR
addikt
Nálunk meg egy jó negyedmillióért el lehet hozni, hogy egy év után a 80ért el tudd adni, mert kijött a Galaxy S7....
Szeretem a Samsung cuccokat, de az árképzés, árerózió nagyon nem tartozik az erősségei közé...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
blade zte
őstag
AZTAAAA hát oppo helyett mindenki ilyet fog venni ennyiért.
Bárcsak szarkazmus lehetne amit az előbb írtam...
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest