- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Azért, mert aki nem ért hozzá, az megvette a legelején a gyengébbet; nekik úgyis mindegy. Aki meg ért hozzá, és kellően sznob is, az az elején (direkt) megvette a gyengébbet is, de meg fogja venni ezt is, szóval így összességében valamivel nagyobb lesz az eladás. Ezért kell ilyen baromi sok verzió is, mert mindegyik kicsit másmilyen, és jó eséllyel arra sarkallhat, hogy válts. Sőt, ez még a használt termékek piacát is felpörgeti egy kicsit
.
-
bteebi
veterán
Én szeretem a fizikai gombokat, de ez így elég bénán néz ki. A teljesítménye viszont egészen lenyűgöző, bár már az originált változatéra se lehetett panasz.
#13: Azért nem kellett tisztában lenniük, max. tisztában voltak/lehettek vele. Ettől még rosszabb amúgy nem lesz a "régi" készülék, bár tény, hogy veszít majd az értékéből, és kicsit kevésbé lesz vagi is. Mindenesetre ha én látnék egy SGSIV-et, nem az lenne az első gondolatom, hogy vajon milyen SoC van benne pontosan, hanem az, hogy "vóv, egy SGSIV"
.
Ugyan értelmezés kérdése, de szerintem a féléves elavulás is költői túlzás, bár az tény, hogy nagyjából ilyen gyakorisággal jönnek az újabb generációk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest