Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
válasz
koma106 #12225 üzenetére
Nekem Spigen Tough Armor van Spigen kijelzővédő fóliával
-
Crucio
aktív tag
Mindenki megkapta már a júliusi frissítést? Nekem a júniusi van fent és azt írja a legújabbnak.
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata nem Samsung márkájú vezeték nélküli töltővel?
Kinéztem a Baseus Jelly Wireless-t, ami névleg tudja a 15W-ot. A telefon ebből is felveszi a 15W-ot, vagy csak a gyáriból? -
Crucio
aktív tag
válasz
kelly416 #5723 üzenetére
Szia!
Nekem SD változat van egy hónapja. Két SIM-mel használom, voltam vele nyaralni is. Az akkumulátor két SIM-mel nem valami acélos, de nem is vészes, bluetooth zenével, nfc-vel, helymeghatározással, némi fotózással kb 5-5,5 óra szokott kijönni belőle. Külföldön teszteltem a két SIM-et, majd csak egy SIM-mel használtam a második naptól. Úgy volt, hogy estére csak 60-70% köré merült le, igaz, alig használtam (strandra pl nem vittem a telefont) és az az érzésem, hogy egy SIM-mel legalább egy órával javulna az üzemidő, de nem tudok biztosat, mert én 70%-kal is feltettem töltőre. Mindenesetre nekem sosincs az az érzésem, hogy töltőhöz kéne rohanni a telefonnal.
Melegedést már tapasztaltam, a napot annyira nem szereti és néha tényleg nagyon durván leveszi a fényerőt, bár úgy vettem észre hogy ezt alacsony töltöttségnél csinálja. Ez eddig egyetlen egyszer fordult elő velem, lehet hogy szerencsés vagyok, de én napon is nagyon jól látom még dark módban is az alkalmazásokat. -
Crucio
aktív tag
Lehet az a gond, hogy nem adódik hozzá a Revolut kártyám, csak nem tudok rájönni, hogy mi a gond, lásd egy másik topikba írt hozzászólásom: https://mobilarena.hu/tema/erintesnelkuli_fizetesi_megoldasok_paypass_via_nfc/hsz_4723-4723.html
Ha valaki konfigolt már Revolutot ezen a telefonon, akkor örülnék, ha tudna mondani valami okosat, mert kissé meg vagyok lőve. -
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy kellene ezen a telefonon használni a Google Payt? A virtuális Revolut kártyámat szeretném összelőni hozzá, de elakadtam. Olyan, mintha nem lenne rajta a Google Pay, de közben meg mégis, de magát az alkalmazást, beállításait nem találom, pedig elvileg az Android 11 része. -
Crucio
aktív tag
Én P30-ról váltottam és egyelőre elégedett vagyok. Az akkumulátor nem valami acélos, de az a P30-ban sem volt jó. Egy napokat ki tudok hozni belőle különösebb odafigyelés nélkül. Ráadásul én a Huawei rendszerét nem igazán szerettem, a Samsung elgondolása jobban bejön. Egyedül a jack dugó hiányzik. A fényerő is teljesen jó. Kamerában szerintem egy szinten van a kettő, a videó viszont eddig csalódás, még napsütésben is. Valamint nem nagyon zárja be a háttérben futó alkalmazásokat, online fizetésnél ez nekem örök félelmem volt. Pl a Chrome rendszeresen újratöltött mikor Telegramról visszaváltottam.
Snapdragon, 4G verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest