Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
wanted5 #12131 üzenetére
Én voltam gyökér, a Root tab-on és a MTP-n is van change csc opció, nyilván az előbbivel próbálkoztam ezért nem sikerült.
Átállítottam SEK-re, meg is jelent a rögzítés, viszont a spam szűrés eltűnt, ami igazából annyira nem fontos, de ha esetleg van olyan a listából ami támogat mindent, akkor szóljatokBTB | BTE | EVR | MEO | SFR | SMP | 3IE | ATO | AUT | BGL | BOG | BTU | CAC | CAU | CNX | COA | COS | CPW | CRO | DBT | DRE | DTM | EUR | EUX | EUY | H3G | ITV | LUX | MAX | MBM | MOB | MOT | MSR | NEE | O2U | OMN | ORX | PHE | PHN | ROM | SEB | SEE | SEK | SER | SIM | SIO | SKZ | TCL | TMH | TNL | TOP | TPH | TPL | TSI | TUR | VD2 | VDF | VDI | VIP | VOD | WWA | WWB | WWC | WWD | XEC | XEF | XEH | XEO | XEZ
Valamint akkor olyannal ne is próbálkozzak, ami nincs a listában? Pl INS. Okozhat kárt, ha rápróbálok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest