- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Már minél? Az SGS2 egy erőmű, androiddal viszont csak hőerőmű. Valódi teljesítményének ha a tizedét használja a dalvik névre keresztelt emulátor.
A Mali-400 teljesítményének kb a 60%-a a powervr MBX, az adreno200 pontosan az 1/9-ede. A procit nem tudom még megítélni, tekintve hogy modemprcivá van degradálva egy mag az n95-ben, és ráadásul egyikre sincs igazi teljesítménymérő. A dalvikban mért ~122MFlopsot meg nem hiszem, az annál sokkal gyorsabb(exynos).
#70, legalább írhattad volna a 3330-at, akkor még poénos is lehetett volna. Így csak a tudatlan/tapasztalatlanságodat mutatod. naponta találkozok a moddolt x8/SGS2vel, Azt hiszem tudom miről beszélek. LG Gt540-re meg jómagam is raktam mindenfélét, igaz, azon még a 10.3-as flash van. -
-
blueMerle
veterán
176x220-as felbontás 3.5"-on, CSTN technológia és rezisztív kijelző, bónusz a VGA kamera
De a viccet félretéve szerintem az lenne a helyes irány, ha elhagynának bizonyos funkciókat az alsó kategóriában, pl. a 3G-t, GPS-t és akkor mehetne mondjuk jobb kijelző a készülékbe. Tudom, OHA szabályok, de az sincs kőbe vésve elég megnézni a tableteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest