- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #32 üzenetére
Na, az ilyen műmájerektől engem kiráz a hideg, akik BT fülessel a fejükön mászkálnak egész nap, miközben nem is beszélnek senkivel
Nem tudom, talán azt képzeli mekkora menő és a mátrixban van, vagy csak annyira fontos menedzser ő...
Én maradok a gyári zsinóros fülesnél ha szükséges a használata, de ez már az én egyéni szocproblémám. Mint ahogy a G Note mérete is...
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
A belinkelt telefonok azért nem komikusak, mert abban az időben más volt az emberek arányérzéke, minden készülék körülöttünk nagyobb és robusztusabb volt a mainál és ezért ezek a készülékek az akkori környezetben természetesnek hatottak.
Nincs nekem különösebb bajom a Galaxy Note-tal egyébként, nyomkodtam is egy kicsit és jó cuccnak tartom. Az csak az egyedüli bajom vele, hogy ez már nem telefonnak való szerintem. Nagyon nagy, és ezért vicces látvány ha valaki a füléhez emeli, vizuálisan furcsán hat a mai ember arányérzéke miatt... Ha nekem ilyenem lenne biztos vennék valami BT headsetet hozzá és csak azzal használnám. -
gaborbp
tag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
A Samusng kezd az Apple re hasonlítani. Olyan komoly céggé nőte ki magát, hogy szinte bármit csinálnak azt venni fogják.
A Samsung óriási cég már most is, valahol olvastam, hogy a mobilos részleg árbevétele a Samsungnál a teljes bevétel 2.6%-át adta ki
-
Dunbar
senior tag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
Ezt a bármit csinál venni fogják elvet inkább az olcsóbb és árkategóriájukban szar termékeknél lehet megfigyelni, mert a felső kategóriában talán a legelőremutatóbb/legjobb droidos gyártó a Samsung.
Nem csodálom, hogy ez is jól fogy, mindent belepakolt a Samsung, SGS2 belseje + HD 5,3" SAMOLED kijelző- elfogadnám -
ducsidu
senior tag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
Nem új kategória:
mobilarena.hu/teszt/dell_streak_nem_tablet_tulmerezetett_telefon/eloszo.htmlAmúgy szép adatok,nem hittem volna,hogy ekkora kereslet lesz rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest