- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gadgetfun #31 üzenetére
Elég szubjektív dolog ez az egész.
Nekem pl az a komikus amikor a BT os fülbedugós bizé lóg a fickó egyik fülén és sétálás közben beszélget (nem is kell hogy beszéljen ,elég ha csak rajta van).
A mini headsetekről nem is beszélve ami átfogja a fejet.Nem vagyunk egyformák.
Azt mondtad normális emberi fejhez tartva nevetséges. Nekem nagy fejem van, ezért lehet még neked sem lennék komikus ha meglátnálÜdw,
-
válasz
Gadgetfun #27 üzenetére
Miért ez nem komikus akkor? Vagy ez nem olyan túl régről?
Nekem semmi rendkívüli a Note telefonálás közben [link]Ez nem csak egy telefon, ez okostelefon ezer más dologra is használható.
Pl én törede annyit telefonálok mint amennyit csak netezek!
Zsebben elfér és alkalomadtán telefonálni is lehet vele.Másrészt meg teszek rá hogy ki mit gondolnak rólam, nem másoknak akarok megfelelni.
Nem mondom hogy mindenkiből, de legtöbb emberből az irígység beszél sokszor (ne vedd személyeskedésnek).
Engem egyes kolegáim kigúnyolnak hogy mekkora TV , monitorom ,mobilom van. Viszont vakon ismerem őket, így tudom hogy ha tehetnék akkor ők is ilyet vennének... (hogy utóbbi mondatom ne tűnjön nagyzolásnak leírom, hogy még tanulók és nincsen saját jövedelmük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő