Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #32 üzenetére
Na, az ilyen műmájerektől engem kiráz a hideg, akik BT fülessel a fejükön mászkálnak egész nap, miközben nem is beszélnek senkivel
Nem tudom, talán azt képzeli mekkora menő és a mátrixban van, vagy csak annyira fontos menedzser ő...
Én maradok a gyári zsinóros fülesnél ha szükséges a használata, de ez már az én egyéni szocproblémám. Mint ahogy a G Note mérete is...
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
A belinkelt telefonok azért nem komikusak, mert abban az időben más volt az emberek arányérzéke, minden készülék körülöttünk nagyobb és robusztusabb volt a mainál és ezért ezek a készülékek az akkori környezetben természetesnek hatottak.
Nincs nekem különösebb bajom a Galaxy Note-tal egyébként, nyomkodtam is egy kicsit és jó cuccnak tartom. Az csak az egyedüli bajom vele, hogy ez már nem telefonnak való szerintem. Nagyon nagy, és ezért vicces látvány ha valaki a füléhez emeli, vizuálisan furcsán hat a mai ember arányérzéke miatt... Ha nekem ilyenem lenne biztos vennék valami BT headsetet hozzá és csak azzal használnám. -
Gadgetfun
tag
Biztos jó, meg minden... De tegnap a Mák bisztróban ebédeltünk pár kollégával, a szomszéd asztalnál megszólalt a telefonja az egyik fickónak, aki aztán egy ilyen Galaxy Note-ot emelt a füléhez, erre mi meg egyszerre hangosan felröhögtünk, annyira komikusan nézett ki egy ilyen nagy méretű telefon egy normális emberi fej mellett
Soha nem venném elő telefonáláshoz nyilvánosan, ha egy ilyenem lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest