- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #32 üzenetére
Na, az ilyen műmájerektől engem kiráz a hideg, akik BT fülessel a fejükön mászkálnak egész nap, miközben nem is beszélnek senkivel
Nem tudom, talán azt képzeli mekkora menő és a mátrixban van, vagy csak annyira fontos menedzser ő...
Én maradok a gyári zsinóros fülesnél ha szükséges a használata, de ez már az én egyéni szocproblémám. Mint ahogy a G Note mérete is...
-
Gadgetfun
tag
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
A belinkelt telefonok azért nem komikusak, mert abban az időben más volt az emberek arányérzéke, minden készülék körülöttünk nagyobb és robusztusabb volt a mainál és ezért ezek a készülékek az akkori környezetben természetesnek hatottak.
Nincs nekem különösebb bajom a Galaxy Note-tal egyébként, nyomkodtam is egy kicsit és jó cuccnak tartom. Az csak az egyedüli bajom vele, hogy ez már nem telefonnak való szerintem. Nagyon nagy, és ezért vicces látvány ha valaki a füléhez emeli, vizuálisan furcsán hat a mai ember arányérzéke miatt... Ha nekem ilyenem lenne biztos vennék valami BT headsetet hozzá és csak azzal használnám. -
Gadgetfun
tag
Biztos jó, meg minden... De tegnap a Mák bisztróban ebédeltünk pár kollégával, a szomszéd asztalnál megszólalt a telefonja az egyik fickónak, aki aztán egy ilyen Galaxy Note-ot emelt a füléhez, erre mi meg egyszerre hangosan felröhögtünk, annyira komikusan nézett ki egy ilyen nagy méretű telefon egy normális emberi fej mellett
Soha nem venném elő telefonáláshoz nyilvánosan, ha egy ilyenem lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest