- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
válasz
freemanone #31 üzenetére
Semmi baj.
-
winhelper
tag
válasz
freemanone #29 üzenetére
Eszem a szíved.
Nem akartam végig sorolni típusonként, de a kedvedért: az iPhone, az iPhone 3G, iPhone 3gs, az Androidos !HTC Desire HD! és az Optimus 7 üzemidejét figyelembe véve...
Látom szőrszálhasogatásban utazol. -
freemanone
addikt
válasz
winhelper #28 üzenetére
"A Note készenléti idejétől tartottam a legjobban az eddigi okostelefonjaim közül... S láss csodát, messze a legjobban teljesít. Változatlan felhasználói szokásokkal este még 60% felett van. Az iOS, Droid és a WP is már 30%-on volt, ha nem épp töltésért könyörgött este."
Akkor azt mond meg nekem, hogy a Te note-od micsoda, ha nem Droid?
-
winhelper
tag
A Note készenléti idejétől tartottam a legjobban az eddigi okostelefonjaim közül... S láss csodát, messze a legjobban teljesít. Változatlan felhasználói szokásokkal este még 60% felett van. Az iOS, Droid és a WP is már 30%-on volt, ha nem épp töltésért könyörgött este.
S mint tudjuk, a magok számának növelése nem az energiafelhasználás egyenes arányú növekedését célozza.Amúgy teljesen nyilvánvaló, hogy erősebb lesz, mint az S3, miként az S2 és Note esetében is láttuk.
-
Segal
veterán
moco22:
Micsoda?? Fura tőled ilyet olvasni azt hittem dúl a szerelemBarnee88:
Attól hogy tegrára írtak egy játékot miért ne lehetne másik androidos telefonon futtatni? SGS2-őm köszöni szépen tökéletesen futtat 5-6 tegra2-es játékot is (tudna többet is nekem van ennyi telepítve) sőt egy tegra3-ra írtat is (abból is biztos tudna többet). Max egy progi kell hozzá amivel becsapod a rendszert szóval ez a tegra dolog nem kifogás.maki12:
Gyakorlatilag teljesen nyilvánvaló hogy mi lesz 5.5. col 720p felbontás várhatóan samoled+ technológia. 3000-es akksi, stylus, 4 magos 1.6 ghz-s proci és 1,5 giga ram picit kompaktabb méret. -
maki12
senior tag
Galaxy Note II – erősebb mint az S III?
Miért olyan meglepő?Ugyan az történt mint az előző generációval(S2-Note)
Csak a proci órajelét húzták megint,a hír szerint. -
=Mentor=
őstag
A kérdés már csak az, minek ilyen brutál erőmű? Hogy folyamatosan a töltőn legyen a cucc? A Samsung is előrukkolhatna már egy-két valódi innovációval... Illetve az sem ártana, ha inkább az anyagminőségre gyúrnának a gigahertzek helyett.
-
Ricardo
titán
válasz
hallerlaller #20 üzenetére
Látod erre nem is gondoltam
-
Rotate
veterán
válasz
wertigo1984 #16 üzenetére
a multitaskingot minimálisan befolyásolja a proci, főleg ilyen szinten, mivel van tartalék bőven... amit te írsz az inkább a ramtól függ...
-
Ricardo
titán
Csak a Note 2 lehet. Mi más lenne? Most adták ki az S3-at. Azon a vonalon tuti nem jön most új "erőgép".
Aztán majd kiderül, hogy jön egy eddig jól eltitkolt Wave zászlóshajó
-
moco22
aktív tag
GS3-mam van. Nem vagyok megelégedve. Laggol, mint állat. Most lehet, hogy egy program miatt, de nem jó érzés egy majdnem 200 rugós, 4 barackmaggal ellátott telótól...
-
wertigo1984
őstag
Ezt most úgy kell érteni, hogy 1,6GHz-en nem 50 alkalmazást tud egyszerre nyitva tartani és kezelni, hanem mondjuk 55-öt?
De várom már...
-
Beri78
őstag
legyen is a legerősebb, ha már ez jön ki utoljára!
-
bagkri01
őstag
A felbontást nézve, talán kicsivel keskenyebb lesz, mint az elődje, ami nem is lenne szerintem olyan túl nagy baj. Talán kicsit kézbesimulóbb lesz az emberek számára , mint az elődje.
-
Barnee88
tag
ez mind szép és jó, de ha nincsenek direkt erre a soc-ra írt játékok akkor semmit értelme...
tegra 3 lehet, hogy egy kicsit rosszabb benchmarkokban, de legalább vannak rá jó játékok -
socialkiller
tag
Szerintem kívül nem lesz semmi változás, csak a hardverben: 4 magos cpu, 1 vagy több gb ram, az s3 grafikus gyorsítója,stb.... én már kiváncsian várom
-
smkb
őstag
Jó lenne megint valami Atommal mért összehasonlítás. Emlékszem annó az 1.6 ghzen ketyegő 1 magos GB alatt az Intel mintapéldányában a 2 magos 1ghzes Tegra2 teljesítményét hozta... ehhez képest ez a 4 magos Exynos a Tegra2 3-4 szeres teljesítményével bírhat. Nagyon durva... itt már a 2 magos Atom is elvérezne egy ICS vagy JB alatt ezekkel a 4 magosokkal szemben, és akkor még az Atomokban mindig az SGX540 IGP ketyeg...
-
Angel1981
veterán
Mikorra várható a debütálása?
-
TESCO-Zsömle
titán
Úgy lenne rendjén, ha a nagyobb kütyüben több kraft lenne...
-
Cyberpunk
félisten
Remélem nem ez lesz a Note 2, mert nagyon nem szeretnék 16:9-es képarányt ezen, maradjunk csak a 16:10-nél. Böngészésre ez előnyösebb, a franc akar rajta filmezni.
-
hito
nagyúr
Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni, mint:
-
HawerKing
őstag
kivancsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged