- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Szomorú. Ilyen dolgokkal baszarityák el az Androidhoz az ember kedvét. Na nem baj azért még mindig 1000 dolog mellette szól de ha már ekkora nagy a barátság a Samu és a Rovio között akkor legalább menne rajta tisztességgel. Egyébként meg az, hogy a faxba van, hogy kiad 2012-ben a Rovio úgy egy új játékot, hogy az nem megy a feslő kategóriában sztenderdé váló 720x1280-on?
-
nicu71
addikt
én is megismerkedtem egy ilyen készülékkel a MM-ban, szerelem első látásra,nagyszerű készülék pont az én méretemben,pedig amúgy nem vagyok nagy android rajongó,de ez nagyon tetszik!
-
kchris78
veterán
En egy tulaj vagyok es ez a hir elegge felidegesitett.. Nem eleg hogy a Q1bol Q2 lett meg jobban teletomik a romot mindenfele hulyesegekkel.. Inkabb adnak ki idoben egy minimal TW romot (aosprol almodni sem merek), ahelyett hogy olyan dolgokat raknak bele amivel jol lehet marketingelni..
-
Azért az megvan ugye a nagy kioktatás közben, hogy egy Samsung ICS-en a gyárilag egyetlen Holo kinézetű elem az About Phone képernyő, és minden más gyári/integrált alkalmazásba belekötötték a gagyi Samsung/TW kinézetet? Rohangálhatsz marketre, de se a notifikációs panel, se a beállítások, se a phone app nem lesz Holo?
Androidon nincsenek választható témák még mindig.
Szerk.: oké látom te se így gondoltad
Az meg továbbra is szánalmas,, hogy pont a Note-tal nem kompatibilis az Angry Birds Space...
-
Cathulhu
addikt
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
ooo, egy szoval nem mondtam, hogy szeretem a TW-t, sooot. Csak azt mondom, hogy soha sehol nem volt az kimondva, hogy valaszthatonak kell lennie ezentul a kinezetnek es soha nem utalt ra egyik gyarto sem, hogy ilyet szeretne csinalni, szoval fals elvarasok ne legyenek.
A TW-nek talan ket olyan funkcioja van, amit ertekelek a vanilla androidhoz kepest, es raadasul az egyiket el is kurjantotta most az ICS-sel -
gaborbp
tag
Nagyon tetszik a Note csak sajna az én pénztárcámnak még drága talán egy fél év múlva olcsóbb lesz :p
-
Cathulhu
addikt
Látom még mindig nem teljesen tiszta. Ne keverd a témákat az applikációkkal. A holo az téma, a TW pedig főként applikációk gyűjte énye. A holo része a rendszernek ugyanúgy, minden program ami holo témát használ, holosan fog kinézni. Ami neked hiányzik az pl a lockscreen vagy a launcher, ezek appok és nem témák. Azt senki soha nem mondta, hogy ezeknek benne kell lenni. Nincsenek is és valszeg nem is lesznek soha. Ehelyett van TW launcher és TW lockscreen, TW widgetek, stb. Ha ezekkel nem vagy megelégedve, marad a market.
-
sz.gabor11
tag
jó kis példány, sok gazdára fog még találni.. lehet énis veszek egyet
-
Cathulhu
addikt
Nem tett semmi ilyesmit kotelezove, vagyis amire te gondolsz. De az nem tema, hanem launcher, stb. A holo tema megtartasa kotelezo, de ez csak azt jelenti, hogy ha valaki a UI elemeket a programjaban ilyen temaval definialja az garanciat kap, hogy minden gepen ugyanugy fog kinezni, de ez nem jelenti azt, hogy emellett ne lehessen sajat temakat hozzaadni, es a default launcher felulvagasat vegkepp semmi sem tiltja.
-
Apika
addikt
Ez az új Angry Birds Space biztosan nagyon jó reklám lesz a Note eladások növeléséhez...
-
a.sebi
őstag
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
bocs dupla lett
-
a.sebi
őstag
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
amire kivancsi lennèk az az hogy vajon a tiszta holo tema is hasznalhato lesz-e. a hirek arrol szoltak hogy ezt a google kötelezövè tette, de az eddiv kiszivargott romok ha jol tudom nem rendelkeznek gyäri holo tèmàval....mondjuk nagyon feltem note vasarlas elött a tw göl , de tényleg kellemesen csalódtam...noton legalàbb is nagyon könnyen hasznàlhatò ès szèp is.
-
babosmiki
addikt
Jó a cucc, had fogyjon!
-
zooole
senior tag
800x480-at már kevésnek érzem 4,3'-on.
-
stbtamas
aktív tag
Ingyenes a játék a marketen, de aki Note-ot fog venni, az majd kifizeti helyettünk
-
xlife11
senior tag
Csak emiatt is érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy exkluzív és harminc teljes pályát tartalmazó Angry Birds játékkal érkezik a Galaxy Note Andorid 4.0 Ice Cream Sandwich frissítése.
- Külpolitika
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest