Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Angel1981
üzenetére
Az, de engem a hideg is kiráz ettől a "phablet" elnevezéstől. Akkor már inkább tepsi.
Egyébként én meglepően jól elvagyok a kis pöttöm kijelzős Blackberrymen is.
Egész meglepő 5,3" után. Nyilván nem egérmozizok, azt a nótámon sem csináltam sosem.
Az elején leginkább a mérete tűnt fel a zsebemben, hogy mint ha nem is lenne ott. 
Eli577: ácsi, S3 hamarabb volt kint, mint a Note 2. A dizájn nem tetszik amit hozott onnét, bár ebben a méretben még mindig szebb mint az S3 az igaz, de ez a forma nem gyere be. Gondolom nem volt még kellő mennyiségű RGB mátrixos kijelzőjük ekkora felbontásban és méretben. Én szerintem ez állna a dolog mögött. Ugyan mi a fenének butítanák le, ha a nagyobb vásárlóerőt az S széria képviseli? A Note a mérete miatt eleve hátrányból indul.
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
válasz
Angel1981
üzenetére
ahogy látom.
vagy nem gondolják át, csak azt látják, hogy ez csúcs / legeslegjobb - és a szolgáltató meg tolja a samsung-ot.
meg is van.
megkérdezed, hogy miért - hát mer' olyan jó nagy, meg ilyen erős proci, stb. stb.kényelmes használni - persze! nagyon jó, hogy ekkora a képernyő

no comment. aztán kicsit arrébb álltam, és láttam ahogy a metron a szuper "S-pen"-nel fél perce probált rákattintani egy linkre facebook-on
(két kézzel)
mosolygok magamban az egykezes telefonnal, és szépen netezek, miközben kapaszkodok

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként én meglepően jól elvagyok a kis pöttöm kijelzős Blackberrymen is.

)