- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
jozso1989 #31 üzenetére
Hogy felhasználói programokat bezár, ha nincs elég szabad memória? Kifutni már láttam Windows-t RAM-ból, meg üzenetet is előtte, hogy be kéne zárni pár programot, mert gond lesz, de felhasználó által megnyitott programot bezáródni nem programhiba miatt még nem. Igaz évek óta elég ritkán használok Windows-t, ki tudja mi változott benne... de ez azért fura lenne, még a "Modern" UI multitasking hiányának ismeretében is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
xenom0rph #29 üzenetére
Nem érted. A Poweramp és a Maps a kilőhetetlen, újra és újra elindul magától, de a többit használom, nem akarom bezárni őket. Viszont ezt megteszi helyettem az Android akaratom ellenére, amikor elindítok valamit, aminek kéne pár száz MB RAM. Túl sokat esznek a legkisebb programok is.
Régen még én is használtam különböző megoldásokat, amikkel programokat lehetett "bezárni" a RAM-ba vagy épp kilőni őket automatikusan, de semmi haszna az ilyen megoldásoknak, csak a látszatot adják meg, hogy több RAM-od van. Egy CyanogenMOD alatt valószínűleg lényegesen jobb már a RAM management és a felhasználó beleszólása a működésébe, viszont az meg nagyon korlátozott mennyiségű telefonra érhető csak el, szerintem senki nem is próbálkozik bármely telefonra telepíthető verziót készíteni. -
Rickazoid
addikt
"korall rózsaszín, szatén fehér és lazurit kék" - Az! A végén kifutnak a nevekből és jöhetnek a hexadecimális kódolású színek.
(#14) caius marius: Na, ne keverjük össze a rendszer erőforrásigényét a felhasználói programok összességének erőforrásigényével! Nekem 1 GB-ból általában 2-300 MB a szabad. Háttérben egy halom program fut mindig, Business Calendar, Xabber, Missed Message Flasher, Outlook, Poweramp (kilőhetetlen, mint a legtöbb ilyen lejátszó...), Widgetsoid, Comodo Security, AccuWeather, Nova Launcher, Timely, TweetCaster, SMS Backup & Restore, AdAway és a Google szolgáltatások, amik közül ilyesmik, mint a Maps kilőhetetlenek, hiába nem használod. Elég egy játékot elindítani és elkezdi kilőni ezeket, aztán ha bejön egy hívás, kilövi a játékot. Nagyon elkéne a 2 GB RAM, de ismerve az Android rémes és multitaskingnak nem nevezhető párhuzamos programfuttatását, a 3 GB nem túlzás a felső kategóriában, ahol elvárt a normális működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest