Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovakX5
csendes tag
Körülbelül 2 hete használom S4-hez én is a vezeték nélküli töltőt. Tényleg kényelmes megoldás. Nem cseréltem hátlapot, olyan szettet vettem, hogy adtak hozzá egy vékony vevő egységet, amit a hátlap alá be lehet tenni. Körülbelül 1 perces munka volt az egész.
Tapasztalatok: a töltési idő értelemszerűen hosszabb, mivel eleve kisebb áramerősségre van méretezve a vevő (500mA), de részemről ez nem zavaró, mert ha hazaérek, csak rádobom a töltőre, és este feltöltve veszem le. Természetesen közben ha kell, egyszerűen csak leemelem, használat után pedig vissza.
Az akku élettartamát egyébként a kisebb töltőáram jó irányban befolyásolja. Szegény akkunak sem mindegy, hogy 2000 vagy 500 mA-rel van töltve. A lítium akkuknak meg igazából nem nagyon oszt vagy szoroz, hogy meg van-e szakítva a töltés, vagy folyamatos (az esetleges töltőről való leemelés miatt), tehát emiatt nem lesz rövidebb az élettartam.
Belelkesedtem, egyből két szettet vettem, de elég az egy is. Úgyhogy egy új, bontatlan készlet jelenleg csak porosodik a polcon.
Ettől függetlenül bátran ajánlom a vezeték nélküli töltőt, megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Battlefield 6
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest