- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovakX5
csendes tag
Körülbelül 2 hete használom S4-hez én is a vezeték nélküli töltőt. Tényleg kényelmes megoldás. Nem cseréltem hátlapot, olyan szettet vettem, hogy adtak hozzá egy vékony vevő egységet, amit a hátlap alá be lehet tenni. Körülbelül 1 perces munka volt az egész.
Tapasztalatok: a töltési idő értelemszerűen hosszabb, mivel eleve kisebb áramerősségre van méretezve a vevő (500mA), de részemről ez nem zavaró, mert ha hazaérek, csak rádobom a töltőre, és este feltöltve veszem le. Természetesen közben ha kell, egyszerűen csak leemelem, használat után pedig vissza.
Az akku élettartamát egyébként a kisebb töltőáram jó irányban befolyásolja. Szegény akkunak sem mindegy, hogy 2000 vagy 500 mA-rel van töltve. A lítium akkuknak meg igazából nem nagyon oszt vagy szoroz, hogy meg van-e szakítva a töltés, vagy folyamatos (az esetleges töltőről való leemelés miatt), tehát emiatt nem lesz rövidebb az élettartam.
Belelkesedtem, egyből két szettet vettem, de elég az egy is. Úgyhogy egy új, bontatlan készlet jelenleg csak porosodik a polcon.
Ettől függetlenül bátran ajánlom a vezeték nélküli töltőt, megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest