Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NovakX5

csendes tag

Körülbelül 2 hete használom S4-hez én is a vezeték nélküli töltőt. Tényleg kényelmes megoldás. Nem cseréltem hátlapot, olyan szettet vettem, hogy adtak hozzá egy vékony vevő egységet, amit a hátlap alá be lehet tenni. Körülbelül 1 perces munka volt az egész.
    Tapasztalatok: a töltési idő értelemszerűen hosszabb, mivel eleve kisebb áramerősségre van méretezve a vevő (500mA), de részemről ez nem zavaró, mert ha hazaérek, csak rádobom a töltőre, és este feltöltve veszem le. Természetesen közben ha kell, egyszerűen csak leemelem, használat után pedig vissza.
    Az akku élettartamát egyébként a kisebb töltőáram jó irányban befolyásolja. Szegény akkunak sem mindegy, hogy 2000 vagy 500 mA-rel van töltve. A lítium akkuknak meg igazából nem nagyon oszt vagy szoroz, hogy meg van-e szakítva a töltés, vagy folyamatos (az esetleges töltőről való leemelés miatt), tehát emiatt nem lesz rövidebb az élettartam.
    Belelkesedtem, egyből két szettet vettem, de elég az egy is. Úgyhogy egy új, bontatlan készlet jelenleg csak porosodik a polcon.
    Ettől függetlenül bátran ajánlom a vezeték nélküli töltőt, megéri az árát.

Új hozzászólás Aktív témák