- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Na, ez az egyetlen dolog, amit iOS felhasználóként igazán irigylek az Androidtól. Pontosabban irigyelnék, ha iPad-em lenne. Telefonon szerintem baromság filmet nézni, akkor is, ha éppenséggel 4,3-as az a kijelző, nincs is rá ingerem iPhone-on (és akkor se lenne, ha nagyobb lenne a kijelzője
).
De ha iPad-em lenne, akkor roppantul mérges lennék amiatt, hogy gyárilag csak iTunes-on keresztül, és konvertálással lehet felbűvészkedni rá filmeket. Iszonyatosan dühítene, egy 140 ezer forintos multimédiás eszköznél, amin már tényleg élvezhetően lehetne filmezni...Igaz, léteznek külön programok (iPhone-on is próbáltam), de azok közel sem tökéletesek, egy 720p-s filmet sem képesek élvezhető minőségben megnyikkantani.
-
Mr. Byu
aktív tag
Legálisan? Beviszed a szolgáltatóhoz, és én úgy tudom, egy kb. 20 ezer forintnak megfelelő összegért függetlenítik (de lehet hogy csak akkor, ha már lejárt a készülékkel vásárolt előfizetésed hűségideje, nem vagyok benne biztos). Ezt a 20 ezer Ft-os dolgot a T-mobile-ról hallottam, de még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest