- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crydan
senior tag
Ez mind szép és jó, de én hogyan fogom egy kézzel használni? Már az 5,5 inch is határeset számomra. Lassan visszavehetnének a méretekből.
-
dsr
senior tag
Milyen izgalmasak lesznek
-
malnabokor
senior tag
"jó pár új phabletre számíthatunk a Samsung
boszorkánykonyhájábólmásolóműhelyéből."(És itt saját maguk ismétlésére gondolok, nem mások másolására
)
-
korcsillio
addikt
Valami 6" körüli "bikahardverü" kellene már nekem
-
Motyi
senior tag
CM felejtős, ha csak nem akarod lebutítani a telefont. Az ízléses Tw meg ízlés kérdése, soha nem fog egyik gyártó sem olyan felületet csinálni ami mindenkinek tetszik, így a legegyszerűbb egy olyan launchert feltenni ami az igényeknek és az egyedi ízlésnek megfelel. Szerencsére ez egy olyan dolog amit szaktudás és mókolás nélkül bárki megtehet.
-
kbyte1024
veterán
Hétfő,mi islehetne ha nem???
na majd az árukra is kiváncsi leszek
már most készülni lehet a különböző verzákra
-
lenox
veterán
válasz
-Faceless- #15 üzenetére
Szerintem ez sem amoled, es szerintem jo a soc, legalabbis nem hardcore felhasznalashoz eleg, es elvileg keveset fogyaszt, nekem pont ez kell.
-
Gambas
tag
válasz
-Faceless- #15 üzenetére
Akkor Te vegyél Xperia-t,mi akiknek tetszik a Samu megvesszük azt,nem baj ha túlárazott,kifizetjük😊
-
-Faceless-
őstag
Az a bajom vele, hogy annyiért már 100+1 más választása van az embernek én speciel, ennyiért már inkább veszek xperia ZR-t igaz, hogy kisebb kijelző, és nem is amoled, de soc fronton sokkal időtállóbb választás. Én akkor mondanám okénak az árazást, ha 85 körül nyitna, de mivel samunak szinte minden készüléke túlárazott ezért kevés esélyt látok rá :/
-
lenox
veterán
válasz
-Faceless- #12 üzenetére
Annak valoban eleg sok eselye van... Ha tudna 4g-t (a hardver tud), meg gorilla glasst raktak volna ra, akkor nekem megerne annyit....
-
AS
félisten
Phableteken most már az új magazin UI lesz ami hasonlít a wp8 hoz...
-
petipetya
nagyúr
Igazából majd az árakra leszek kíváncsi hogy el tudjam helyezni ezeket a fejemben ár/érték arányban.
-
jim66
csendes tag
Basszus, már épp kezdtem aggódni a szamszungért olyan régóta nem adtak ki készüléket
-
ripla
addikt
Fantasztikus.
-
halkow
őstag
Az egyetlen értelmes phablet tavaly a note 3 volt, a többi csak hulladék volt mellete a touchwiz meg már qrvára idegesít engem remélem csínálnak vele valamit.
-
lenox
veterán
Szerintem a Grand 2-rol es a Note 3 Neo-rol van szo. A Note 3 Neo nekem is furcsa. A Grand 2 az nem annyira rossz, ha megfeleloen arazzak.
-
iSonic
addikt
Csak az a legnagyobb baj, hogy a Galaxy Mega is egy olyan készülék volt, amihez plusz funkcionalitást nem rendelt a Samsung, így köbö a rendszerrel együtt egy Galaxy S3 Megának kellett volna nevezni.. Aztán ott a Note 3 Neo, aminek az ára majdnem magasabb, mint az alap Note 3-é és annyit tud, mint a Note 2..
erre a palettára akarnak még rádobni újabb készülékeket? borzalmas, inkább fejlesszék a Note 4-et és tegyenek még több feature-t bele, mintsem fölösleges készülékeket hajigáljanak ki, amit a kutya sem fog venni..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung ügyvezető igazgatója szerint idén még több nagyképernyős mobilra számíthatunk a vállalattól.
- Nintendo Switch 2
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Projektor topic
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest