Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Öt játékra is jól felkészült új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.5989-es csomag nagyobb teljesítményt is hozhat az egyes címekben.
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha valami nem tiszta a regisztrációval kapcsolatban, nyugodtan lehet kérdezni!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
SkyLine3000
addikt
Szerencsétlen bemutató teló. 40 perc alatt ki fogják végezni.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz SkyLine3000 #2 üzenetére
Telók. Szerintem lesz vagy egy tucat.
-
fabicska
aktív tag
Eddig se hagytam ki egy ilyen rendezvényt, ezt se fogom!
Ha mobilarénások rendezik, az biztos hogy jó lesz!
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
aktív tag
Jaj, fene kicsúsztam a szerkesztési időből.
Bocha! A klubkártyákról mit lehet tudni, a(z utolsó) Veletech!-en volt róla szó, azóta csend van azzal kapcsolatban.
Nem szeretném ilyenekkel ott húzni az időt.[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
FeRkE
őstag
Azt hol lehet látni, melyik csoportban hányan vannak? Így csak vakon tudtam vmelyikre regelni.
-
Catcan
csendes tag
Jaja, nalunk se latszik,hogy melyik csoportban hanyan vannak. A barati tarsasagbol harman regisztraltunk es mindharman csak magunkat latjuk ugyan azon az idoponton. Es mindharmunknak csak 1 regisztralt tagot ir, ugye sajat magunkat, a tobbi idopontra pedig nullat ir. Mi neztunk el valamit vagy mindenkinel ez van?
-
fabicska
aktív tag
válasz szentespeter #12 üzenetére
Én annak tudtam be, hogy hamar regisztráltam a legkorábbi időpontra!
-
capulet75
addikt
Akkor most a 18 alattiaknak, elötte kell berugniuk?
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
HoaryFox
őstag
lehet át kell tennem a csütörtöki melómat szerdára
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
őstag
Jelentkeztünk barátnőmmel,külön külön felhasználóval,de nem írja ki a listát. Mindketten elsők vagyunk a 17 órási turnusban,és a másikunk nevét nem írja ki.
Ez nem baj? -
Chosen
addikt
A teljes listán csak nick-ek fognak szerepelni ugye? Név+Email publikussá tétele nem a legjobb adatvédelmi szempontból. (jelenleg minden látszik)mod: látom csak a reg számot írja ki, így rendben.
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Elvileg most már az egyes turnusokra jelentkezők száma is látszik.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Tulajdonképpen baj, de így hétvégén nem volt időnk jobb regisztrációs modult összeütni. Azt látni fogja mindenki, hogy belefért-e a turnusba, vagy sem, meg majd kommunikálunk mindent. Hogy mindenki első a saját listáján, az részletkérdés. Én pl. a nagylistán is első vagyok.
-
Sabi74
csendes tag
Munka után, család előtt jó kis "muri" lesz, remélem időben oda is érek!
-
DroppaB
csendes tag
Én 13-adik vagyok az elsőben
Amúgy kb mennyi idő lesz a beengedés? mint a Veletechen???[ Szerkesztve ]
tsaabeka.com, Xperia S
-
Sn[4k3]
senior tag
Úgy utálom, hogy már nem vagyok pesti Lemaradok erröl is, mint a Veletech 2012-röl...
Sebaj majd mikor egyetemre járokaz lehet Bécs lesz.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
SifiKrisz
csendes tag
Nem szeretem a Samsung-okat, de erre a monstrumra kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
mobile meeting-en is ez volt. amikor regisztrálni kellett csak magunkat láttuk
-
kemdom
tag
Kiváncsi leszek, vajon hány 10 percünkbe fog kerülni, hogy amortizáljunk legalább 1 készüléket. Ha más nem, memóriahiányra panaszkodást kiváltani belőle.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
szezso15
addikt
Ott leszek!
Bocha: 18-on alul kiadnak sört?
*Hajrá Loki!* i15+
-
agabe
addikt
koszonjuk!
regisztracio megtortent, van meg boven hely mindegyik idopontra.[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
A gyakorlat viszont szinte mindig mást mond. De ott szerintem ügyelni fognak erre, bár simán elhangozhat egy "Jenö, hozz mán nekem os egyet!" mondat.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
callmeakos
veterán
Elrángatom majd egyik haveromat is, ő is nagy mobilguru. Azt hiszem ő is regelve van a fórumon. Az egész után meg eliszogatunk
All→M8
-
BDave
őstag
Nagyon várom, tetszik az ötlet, már írom is fel a kérdéseket!
Jön valaki a 2. turnusba Óbudáról?
[ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
Hát... Mi kollégisták vagyunk, úh. a piát megoldjuk mi magunknak. Ha mást nem, keresünk egy kisboltot.
Nálunk ez sosem volt probléma. Persze egy sör nem esett volna rosszul, de ha így, hát így.Hupsz, nem neked ment.
Amúgy valaki 1. turnusba jön Vác környékéről?
[ Szerkesztve ]
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
Apika
Közösségépítő
Én is regisztráltam magamat. A feleségem is jönne. Őt ezért most külön kell a PH-ra regisztrálnom, hogy a rendezvényre is regisztrálhassam? Mert a saját regisztrációmra nem engedte másodikként...
-
buktagt540
senior tag
Sokan nyomtak a Jövök! gombra,de regisztrálni már nem mernek annyian ahogy elnézem..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen