- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
blade zte #74 üzenetére
Hát már szerintem leírtam, hogy nem sokat számít jelenleg. És szerintem az sem igazán, hogy mondjuk 5 év múlva milyen lesz a helyzet, mert akkor a mostani erősebb vetélytársak is kevesek lesznek már. Még a 4 magot sem nagyon használja ki semmi, mondjuk egy erősebb 2 magosnak jobban örülnék én személy szerint. Érdekes a teszteredmény is, de ez nem igazán hat meg, s a vásárlók javát sem fogja szerintem. Szóval ez hülye indok, ha valaki esetleg ez miatt nem veszi meg.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
blade zte #72 üzenetére
Nézd vissza a nekem címzett kommentjeidet, meg a válaszokat, nem én parázok, a hardver miatt. Szóval dráma, de nem az én részemről. És itt be is fejezhetjük szerintem, mert felesleges a vita. Szegény gyenge nóta 2 komoly bajban van a hardver miatt, na persze....
Gyengébb, meg nem a legerősebb na és? Még mindig lehet nem megvenni!
-
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #71 üzenetére
Akkor meg mér vagy itt? Itt mindenki keresztesháborút indít az apple ellen, és felgyújtják a samsungot mer szappant hozott ki...
Legelsö 2 hozzászólásom után 4 embernek irtál valamit hogy miért nincs igaza, nameg elötte is néhánynak.Ha ez nem dráma, akkor vígjáték.Nem, biztos nem érdekel nagyon...
-
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #67 üzenetére
Látsz te olyat valahol?Legjobbak között amik második félévben jelennek meg a leggyengébb.Mert aki nézi a telókat biztos majd rámutat egyre és annyi. Nem érdekli öt benchmark eredmény, de igen hogy azok szerint melyik a gyorsabb.Fel is rakják néha az ilyen kérdést, amikor kutakodnak a telók között.Persze te egy évig használod, neked még a szappan-szindrómára sem kell ügyelned, leesésnél meg mindig van még garancia rá.
-
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #61 üzenetére
De nem csak rólad van szó.Szó van az emberek 90%-áról, akinek okostelefonja van, és 2-éves elöfizetéssel nehezen engedheti meg magának ezt.Jöjj rá hogy sokaknak számít ez ha már drága telóra szánják el magukat.De te látom elvetemült fan vagy, már szinte mint egy iphone 5 fan.Mert akkor nekem adnál igazat ha a jobbik proci a samsung telójában lenne, és mondjuk ez a cikk valami más gyártó telójáról szólna.Akkor helyeselnéd a pofázásom.
-
Peaceliker
addikt
Én azért az antut 3d és 2d pontjain meglepődtem. Nekem egy szar gagyi kínai ainol elf ii m van és az 1273 307 (3d 2d ) pontot kap. Létezik hogy a note ii ben is csak a 2magos Mali van mint az elfemben (de akkor az nem a legújabb mint ahogy vki irta )? Mert tudtommal mar van 4magos Mali. Vagy a felbontás különbség miatt (elf csak 1024 *600) kap ez több pontot az elméletileg gyengébb GPU val?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Fülöp-szigeteki Globe szolgáltató a Note 2-t INGYEN ADJA kb. 13.000Ft-os havidíj mellett.
-
-
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #59 üzenetére
Akkor folytatomm:
Itt meg a krait egy teljesen új proci mag, miközben az a9 már hátráltatja lassan a teljesítmény növekedését.Nem kérdés melyik lesz jobban támogatva rövid idön belül, amikor átváltanak cortex-a9-röl.Mert míg az egyik ki van már maxolva, a másiknak most kezdik el a kimaxolását.És ez igenis nagyon meghatározza a (program/nem hivatalos rom) támogatást. -
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #50 üzenetére
Akkor meg minek irtál vagy 10 hozzászólást, ráadásul mindegyik beleköt a másikéba?
Az pedig igenis elég nagy kérdés, hogy milyen fejlett a proci, mert pl. voltak 5-6 hónapja azonos áron alsókategóriában pl. armv6-os és armv7-es készülékek, az armv-6 meg hát elég sok programot nem támogat, meggyült a bajom a zte blademen is. -
XtremLor
őstag
válasz
wertigo1984 #33 üzenetére
Kerem szepen mar hogy lenne mindegy? ha nem no az e penis, nem is veszik annyian
-
Dexar007
veterán
Juhúúú na erre most kiverem.
-
Xaels
félisten
válasz
FeherMate #52 üzenetére
Te is képben vagy... A One X is kapja a támogatást. A megjelenés óta 3 nagyobb frissítést kapott. A legutóbbi a 4.0.3-as verzióból 4.0.4-re sok javulást hozott és Október közepén jön a Jelly Bean is... Az, hogy jött egy javított verzió bevált szokás a HTC-nél, de még a Sony is csinál ilyet, ami nem jelenti azt, hogy a sima le van szarva, erre ott a tavalyi Sensation és a Sensation XE esete.
-
FeherMate
csendes tag
Sokat számít a benchmark, nem ezzel fogod használni a telefont való igaz, de ad neki egy besorolást, hogy hol is helyezkedik el a mezőnyben jelenleg.
A másik, meg ha egy kicsit szaggat a dolog? még nem is teljes végleges verzió volt a telefonon, alapba Lengyel szoftver volt rajta, meg be se volt állítva csak feldobtak rá ezt azt.
És ha van hibája? egy telefon sem tökéletes a mai napokban. Legjobb példa iPhone 5.
A másik meg úgyis kijavítják, a Samsung bizonyított, fossa ki magából a rendszer frissítéseket a többi gyártóhoz képest. Igaz csakis a legjobb telefonjaihoz de azokhoz folyamatosan.Nem olyan mint a HTC, ott a One X féle "zászlóshajó" ami lemerül, melegszik, meg optimalizálatlan, ahelyett hogy kijavították volna, beleszartak az egészbe és csináltak egy javított változatot a telefonból, azért ehhez Grat.
-
Angel1981
veterán
Szép!
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #47 üzenetére
Egyelőre ez igaz, de később még bővülhet. TegraZone-al egyet értek, van 1-2 elég szép játék, bár az irányítás meg a tartalom van még hová fejlődjön.
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #32 üzenetére
???
Épp az előbb linkelték az LG Optimus G 3x gyorsabb java feldolgozásban (linpack) mint a Note 2. 1 generációnyi architektúra különbséget nem optimalizálnak le SW-vel soha. Nem az érzésre "szúúút" érdekel, hanem a valós sebessége, ebben a G lesz a király egy időre (meg a többi 4magos S4). Ha az Exynos 5 majd jön az új SGS-el, akkor talán előznek, majd kiderül. -
wertigo1984
őstag
válasz
DeathAdder #42 üzenetére
Mostmár értem. Köszi.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #44 üzenetére
Igen a nyers teljesítmény, csak legyen amit rá optimalizálnak. S3 és N2 kap PS certifikációt?
-
FragMaster
addikt
válasz
DeathAdder #34 üzenetére
Ez a grafikus processzor jelenleg a legerősebb az androidos mezőnyben (amíg meg nem érkezik az első telefon adreno 320-al): GLBenchmark-okra ajánlott ránézni.
-
muveszur
addikt
Én azt nem értem, mi értelme van ennek az összehasonlításnak. Mivel hogy ugyanaz a hardver, mint az S3-ban, kivéve a 2GB ram, csak itt 1,6 Ghz-n ketyeg a proci. Az S3 is tud ennyin menni, többen is, stabilan. vagy én gondolom rosszul
-
DeathAdder
veterán
válasz
wertigo1984 #40 üzenetére
Az rgb a jobb
Ahol 1 pixelben mindhárom sub-pixel megtalálható (red green blue)
A pentile viszont sok esetben két pixelt használ fel egy szín kikeveréséhez. Ott a piros-zöld és kék zöld színek vannak két egymás melletti pixelben.
szerk: erre azért volt szükség, mert a kék alpixelek amoled technológiával gyártva rövid élettartamúak voltak, ezért kitalálták, hogy mivel az emberi szem a zöldre a legérzékenyebb, abból megtartják az eddigi mennyiséget (minden pixelben a zöldet), a piros meg maradt minden második pixelben.
így mostmár teljes
-
wertigo1984
őstag
Valaki magyarázza már el nekem józan egyszerű magyar szavakkal, hogy most melyik a jobb: pentile, vagy a nem pentile? Mi külömbség van a kettő közt?
-
zombinyul
addikt
Vegyél Windowst. Az kicsit sem szaggat.
Szép számok,szép eredmények,azon pedig nem lepődök meg hogy van amiben lenyomja az S3,ugyebár a kijelző...
Nem szeretem a Samsungokat,de azt el kell ismernem, hogy a bátyám első generációs Noteja elég ütős jószág. Képzelem ez mit művelhet... Bár nekem már túl nagy a kijelzője.
-
Xaels
félisten
válasz
DeathAdder #34 üzenetére
A sima HOX-ra még nincs gyári JB. A HOX+ meg még nem kapható. Ezen a videón van némi HOX+ bench.
-
DeathAdder
veterán
Csak szerintem a grafikus processzor (már megint) a készülék leggyengébb pontja?
Amúgy kíváncsi lettem volna, ha JB-s HOX eredményeket is bedobtatok volna. Valamelyik eheti MA! adásban (vu,vagy note2) mutattátok is, hogy van a szerkesztőségben..
-
wertigo1984
őstag
Most nem mindegy, hogy mit mutatnak a Quadrant, Antutu meg hasonlók?
A lényeg hogy elvégzi azt, amire gyártották. Lehet rajta netezni, rajzolni (úúú de zsíír), kamerázni és nem elhanyagolhatóan telefonálni.
(#32) Cyberpunk +1
-
vicze
félisten
válasz
Cyberpunk #24 üzenetére
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az S4 pont hogy nem banchmarkokban erős? Sőt kifejezetten gyenge (Amúgy még mindig nem látom, hogy Linpackon kívül a tesztek értelmesen kezelnék a multithreadet).
A Krait mindig is alkalmazás futtatás volt az erőssége (Linpack teszt/Java végrehajtás). Azt semmilyen szempontból nem vonhatod kétségbe, hogy a 4magos Krait erősebb mint egy 4 magos C-A9, a Adreno 320 pedig a legerősebb GPU (Jó igen 4maggal a PVR 543MP4 gyorsabb). Az energiagazdálkodásba bele se megyek mert ott végképp köröket ver a konkurensekre jelenleg.
Egyszóval várjuk az Exynos5-öt és az OMAP5-öt. -
RaveForce
veterán
ütős cucc lesz ez a noteII, pláne a gyári JB-vel.... számomra ez egy áttörés a drodios stuffok között
-
blade zte
őstag
Ugyanolyan erös mint az s4.De az andreo 320 gpu-val az s4 quadrantban 7700 pontot szerez, ami kemény 2000 ponttal jobb mint a samsung új üdvöskéje."Enyhe" különbség.És ezt az erösebb s4-et rakják az olcsóbb telókba(oppo find 5, xiaomi m2)
-
atiapa
tag
Én csak a homescreen-re írtam amit írtam. Volt a kezembe one x is, az is messze áll a vajtól.
Pedig a tulaja azt állítja
Egyébként már nem bladem van, volt SII, most egy E72-t nyúzok. Nem tudom meddig, mert ez a symbian... -
-
atiapa
tag
Elnézést, hogy szólni mertem, már itt sem vagyok.
-
-
atiapa
tag
Pontok ide vagy oda, a homescreen a mobilarenás videón ugyanúgy szaggat, mint a blade-emen.
-
Apika
addikt
Azért irányadónak jók ezek a tesztek, de én is furcsállom a Note II gyenge szereplését a Smartbench 2012 Games teszten...
-
Spancho
senior tag
Troll on :
Lehet hogy már nem az iPhone 5 a "leggyorsabb" mobil
Troll off !
Amúgy nagyon tetszik a sima note is,ez meg még jobb.Na majd ha nyerek a lotto-n
-
boben1998
tag
Kind!
Hogyhogy ma is dolgoztok? -
zsoca1986
csendes tag
Nekem az S III-om sokkal többet ér el Antutut-ban
-
DarkChild
senior tag
Jó nap lapát...
De miután megnéztem a Ti videótokat, meg a PhoneArenásokét, úgy döntöttem, ez lesz a küvetkező kütyümVégülis telefonálni nagyon keveset szoktam, inkább a neten intézgetem a napi ügyeimet, ezekre a dolgokra meg leginkább egy ilyen "zseb-asszisztens" készülék a legmegfelelőbb. Pláne, hogy írni is szeretek (tollal), úgyhogy akár ezen az old-school módon is intézhető az adatbevitel
A specifikációt elnézve meg jelenleg ez a legerősebb mobil, szóval gondolom pár évig erőből lenyom majd mindenféle alkalmazást ami rákerül.
Szóval: like -
stilo18
addikt
Azt hittem quadrantban lenyomja a One X-et is..
-
dani993
senior tag
S4 Pro-hoz képest ez mennyire jó eredmény?
-
G.Peter
aktív tag
"Pénteken megérkezett szerkesztőségünkbe" A tegnapi MATV adásban azt mondtátok, hogy csütörtök este érkezett meg
A Smartbench 2012 Games-ben hogyhogy ilyen gyengén szerepelt? Feleannyi pontot sem ért el, mint az SGS III.
-
lacacesc
tag
durva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest