- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tjb007
nagyúr
Note beütés is van benne de inkább erre hasonlít.
-
Gege94
tag
Szerintem ha mindenkinek ez a véleménye (fos külső
). Akkor valószínű, hogy a google tenni fog ellene, legalábbis nagyon ajánlott neki. A céljuk szerintem nekik is, hogy sok darab kerüljön eladásra, de ha így néz ki akkor már a vásárló közönség inkább Kindle-t fog venni. És nem hiszem el, hogy ez a google-nak tetszik és kimerik rakni majd hétfőn referencia modellnek. Ha mégis akkor nem taps lesz, hanem röhögő görcs és a sok sznob "kocka" újságíró úgy lefogja oltani a külsejét, hogy jó ha 100000 elmegy belőle.
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #45 üzenetére
-
Gengi
senior tag
Galaxy 10.1n-é a design. Bár a könyvében a rajz szerintem ovis. De a képek alapján nincs ezzel semmi baj . Lekerekített sarkú téglalap
.
-
arn
félisten
ilyen felbontasnal nem mindegy, hogy pentile e?
-
zooole
senior tag
válasz
hallerlaller #40 üzenetére
Ha pentile, mi más lehetne?
Egyébként tényleg csúnya, szebb a szögletes formavilág. Még GNexusnál bejövős, de ekkorában...
Ami viszont röhej, hogy a káva még mindig óriási. 10"-nál ez már gáz. Ilyen kaliberű géptől meg főleg.
Ami még kiakaszt, hogy ráerőszakolják a telefonos témát, ami a 7-nél is volt. Ok, az kicsi, még egy oknak elmegy, de 10"-on már nevetséges, középen a 3 nagy gomb, felül meg a notibar ami összemegy 2 centisre? Ne nevettessenek már! Mi a fenének alakították ki a HC-s UI-t akkor? Eddig az volt a jó, hogy az UI tabletes volt, míg az iOS mindent a telefonokról vett át, csak nyobban. Nem értik, meg, hogy ez nem így működik?
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #40 üzenetére
Mondasz valamit
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #38 üzenetére
A cikkben samoled van...: A panel technológiája Super AMOLED, arról viszont nem szól a fáma, hogy a megjelenítőben pentile vagy RGB mátrix dolgozik.
-
Tuz
tag
Az a töltőcsatlakozó nagyon hasonlít a régi sony ericcsonos hoz .
-
gybazsi
senior tag
válasz
UnlimitedN20 #1 üzenetére
Azért a Nexus 7 nem kicsit szebb. Ennek így olyan bóvli hatása van szerintem.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Referencia modell ide, referencia modell oda, ez bizony nekem nem tetszik
.
-
tjb007
nagyúr
Mintha valami Archos -t látnék, azoknak van ilyen formavilága (de ez remélhetőleg nem ugyanolyan gyenge összeszerelési- illetve anyagminőséggel fog rendelkezni mint azok).
-
hunter84
aktív tag
Mi mást is várhattam volna a Samsungtól, hihetetlenül ocsmány és bazári lett. (egyedül a GNex tetszik tőlük)
-
jr1994
addikt
hát ez bizony kegyetlenül ocsmány, már ha nem fake képek. ma néztem meg először élőben a nexus7-et, na az gyönyörű! de ez? mindenki jobban járna ha megtartanák 7-es dizájnját.
-
=WiNTeR=
senior tag
Kinézetre szerintem közelebb áll a dzsunkákhoz.. A belső tulajdonságait direkt nem említettem, mivel azokkal semmi gond sincs, csupán egy igényesebb házba rakhatnák az egészet (pl a Surface magnézium borításához hasonlóba, egy normálisabb formatervvel).
De persze ízlések és pofonok. -
Cyberpunk
félisten
Szerintem benne van az alma is, mármint az hogy ne nagyon lehessen belekötni a formatervbe, aztán perelni.
-
micimacko
aktív tag
S3 és Note 2 még bejön, de ha ilyen lesz, akkor el kell ismernem, hogy rendkívül ronda egy darab...okádni támad kedvem
Ha jobban belegondolok valamilyen szinten tovább viszi az S3 és Note 2 lekerekített sarkait.
-
törölt tag
nem túl szép, de legalábbvékony. viszont nem annyira örülök, hogy a Samsuncs inálja. a samoled nembiztos, hogy jó választás, az Exynos-ból nem kérek inkább többet, de ami leginkább fájó lenn, az a tablet UI kivégzése, ha így marad....
-
leslie_smith
aktív tag
Nem értem mi baj volt a tabletes szoft gombokkal.Ez így bénább,mint a 7-esen csinálták.De majd az XDA-sok találnak erre is megoldást.
Ja és miért olyan csúnya a kijelző az uccsó képen.Neki estek valamivel vagy mi? -
jacis
nagyúr
A SAMOLED kijelőznek nagyon örülök
-
Quarell
tag
Jó esélyekkel szállhatna harcba a vilag legrondabb tabletje címért. A hátlapon lévő betét értelmezhetetlen. Nyilvan sokat szamit az ár, de ez a kulso sokakat elriaszt majd...
-
ViiiiktorOC
senior tag
Érdekes formaterv. Nekem személy szerint nem tetszik. Valahogy túl vastag az a káva.
-
spawn21
veterán
Ha jó árban lesz, benevezek egyre.
Kipróbálnám, még úgy sem volt tabom
-
Tigerclaw
nagyúr
Minek kell a Samsungnak a Galaxy Tab és a Note mellé még egy tablet?
-
bagkri01
őstag
Szerintem hasonlít a galaxy tab 10.1-re, még a kijelző mérete is egyezik.
-
=WiNTeR=
senior tag
Szerintem ez olyan jellegtelen kinézetű, meg egy ennyire lekerekített forma nem illik a négyszögletes kijelzőhöz. Olyan 200USD-s kínai tabnak néz ki elsőre. Szerintem.
-
-Valinas-
senior tag
Na, ez ritka otrombára sikeredett, ha a bízhatunk a forrásban. Remélem nem ilyen lesz...
-
uki
aktív tag
Háááát, szép nem lett, ráadásul a keret is rohadt vastag, de egy megfelelően kellemes ár esetén hajlandó vagyok szemet hunyni.
-
gaben1117
senior tag
Tul vastag a keret nekem. Otromba.
-
M3oH
addikt
Hat IPS kijelzo jobb lenne. Es az N7 tenyleg pofasabb. Hetfon kiderul az ara is es maglatjuk mennyire jo vetel.
-
Izzé
őstag
Jó vas lesz ez, csak ne pentile legyen a kijelző!
Troll on
Uccsó képen, azért a f@szikám levághatta volna a körmét!!
Troll off
-
ABal
őstag
Nem tetszik...
-
tybsen
addikt
A hetes formája nekem is jobban tetszik, már nagyon várom a hétfőt. ..
-
csoki46
senior tag
szerintem ronda, de nagyon ronda...
-
KAMELOT
titán
Megnézzük mennyit bír majd az aksija. Kinézettel minden okés!
-
juiced
csendes tag
Háát nekem nem nyerte el a tetszésem ez a kerekitett forma. Inkább a 7es
-
UnlimitedN20
tag
Oké, akkor egy pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiszivárgott a Nexus 10 táblagép állítólagos kézikönyve.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest