Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
tutira... sot nekem mintha ugy tunne, mintha strategiailag nyomna a fontos gyartokat, szepen szetosztva a lehetosegeket. valszeg a googlenel elkulonitettek egy kis lovet arra, hogy gyorsan piacot szerezzenek az androidnak. nem lehet veletlen, hogy hirtelen ennyire megcsaptak az arakat.
-
Hobbbyt
őstag
Hát gyerekek.. ez durva. Nekem nagyon tetszik.. mint kívül s belül.. (még nem tudom hogy pentile e, de ennyi pénzért lehet átlépek ezen az apróságon)
Szerintetek a Google kicsit támogatja anyagilag?
-
arn
félisten
a telok ara is brutal
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ez a design azért sokkal jobban néz ki, mint az a barna cucc az előzetes fotókon. Sőt, igen dögösnek mondanám. Nyilván az S3 vonalat követi.
-
LSL1337
őstag
nagyobb felbontás nagyobb kijelző, vékonyabb és könnyebb is, és killer legdurvább proci (2 magos, de úgyis) és 2 giga ram
micro usb és micro hdmi, sd kártya viszont 99% h nincs
NÉGYSZÁZ dollár?amint lesz benne 3g rendelem
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66-4uMQqerA
-
Bone123
HÁZIGAZDA
$400-os ár mellett rablás lenne bárkinek is a kisebb és alig olcsóbb iPad Minit, vagy a drágább de gyengébb HW-el szerelt régi-új iPad-et választani. Remek árazás!
-
Cyberpunk
félisten
Ez még nem változtat a tényen, hogy az rgb-nél szarabb technológia ez. Ott minden egyes pixelhez három subpixel tartozik, itt nem. akkor meg mért alkalmaznák a rosszabbat? Inkább kisebb felbontás, de az legyen rgb elrendezésű. Szóval ha egy iPad-nál megtudják ezt csinálni, akkor itt nem értem mért probléma ez? Főleg ha nem AMOLED kijelzőről beszélünk, ha nem klasszikus TFT-ről.
A távolság meg használatfüggő.
-
arn
félisten
válasz
Cyberpunk #67 üzenetére
ebben a tesztben eleve egy 233 ppis kijelzot hasonlitanak egy 330 ppis kijelzohoz. a tableteknel pedig a pentile kijelzo 299 ppi, a masik meg 148 ppi. nem gondolod, hogy ez befolyasolja a dolgok megiteleset?
magyaran az rgb kijelzo a teszthez kepest 2.22x rosszabb, a masike meg 1.28x jobb.
-
Hobbbyt
őstag
A Note 2 5,5"-os 720 x 1280-as felbontáson 267ppi RGB
Az S3 4,8"-os 720x1280-as felbontáson 306ppi RGBGÉs még így is látszik a különbség.. most gondold el, hogy mekkora lenne, ha ugyan akkora méretben lenne a 2 panel.
Senki nem mondta, hogy a fele ekkora felbontású RGB jobb... viszont ha már csinálnak valamit, csinálják meg normálisan.. Inkább egy Full HD normális panel, mint egy ekkora felbontású Pentile.. szerintem.
Gondolom az IGZO panelek szóba sem jöhetnek.. pedig abban lenne ám köszönet..
-
Cyberpunk
félisten
[link] ez mindent elmond helyettem. Igaz itt SAMOLED van, de pentilenek pentil.
Igaz ez nagyobb felbontás lenne elméletben, de valójában a pentile elrendezés miatt a valós felbontás ennél kisebb. Hozzá tenném én a Note-on is látom a pentile problémát, ppi értékben elég hasonló ehhez viszont.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Amúgy jó reklám ez a halasztás a Guglinak, hét eleje amúgy is a hurrikánról fog szólni, a csalódott techvilág pedig még izgatottabban várja a bemutatót, noha tudunk már minden részletet.
-
arn
félisten
miert jobb egy fele ekkora felbontasu rgb?
-
zooole
senior tag
válasz
hallerlaller #55 üzenetére
RGBG penile-ről beszéltem, de igaz, lehetne az is. Nem is lenne rossz döntés.
-
tjb007
nagyúr
Egy kicsit többet kell várni a hivatalos bejelentésekre, az eseményt elhalasztották mivel Sandy közbeszólt: [link]
Fél perccel megelőztek
-
Cyberpunk
félisten
[link] elmarad a buli hurrikán miatt.
-
Robertoq
őstag
válasz
hallerlaller #45 üzenetére
Ezt a kijelzőt mutatták be 1,5 éve, meg lennék lepődve ha nem ez kerül a Nexus10-be.
the panel's RGBW pixel configuration makes your whites whiter and brights brighter (up to 600 nits worth), while consuming 40 percent less power than conventional LCDs.
Egyébként ez a kijelző PenTile
-
Robertoq
őstag
válasz
Ezt a kijelzőt mutatták be 1,5 éve, meg lennék lepődve ha nem ez kerül a Nexus10-be.
the panel's RGBW pixel configuration makes your whites whiter and brights brighter (up to 600 nits worth), while consuming 40 percent less power than conventional LCDs.
Egyébként ez a kijelző PenTile
-
-
tjb007
nagyúr
Note beütés is van benne de inkább erre hasonlít.
-
Gege94
tag
Szerintem ha mindenkinek ez a véleménye (fos külső
). Akkor valószínű, hogy a google tenni fog ellene, legalábbis nagyon ajánlott neki. A céljuk szerintem nekik is, hogy sok darab kerüljön eladásra, de ha így néz ki akkor már a vásárló közönség inkább Kindle-t fog venni. És nem hiszem el, hogy ez a google-nak tetszik és kimerik rakni majd hétfőn referencia modellnek. Ha mégis akkor nem taps lesz, hanem röhögő görcs és a sok sznob "kocka" újságíró úgy lefogja oltani a külsejét, hogy jó ha 100000 elmegy belőle.
-
jacis
nagyúr
válasz
-
Gengi
senior tag
Galaxy 10.1n-é a design. Bár a könyvében a rajz szerintem ovis. De a képek alapján nincs ezzel semmi baj . Lekerekített sarkú téglalap
.
-
arn
félisten
ilyen felbontasnal nem mindegy, hogy pentile e?
-
zooole
senior tag
válasz
hallerlaller #40 üzenetére
Ha pentile, mi más lehetne?
Egyébként tényleg csúnya, szebb a szögletes formavilág. Még GNexusnál bejövős, de ekkorában...
Ami viszont röhej, hogy a káva még mindig óriási. 10"-nál ez már gáz. Ilyen kaliberű géptől meg főleg.
Ami még kiakaszt, hogy ráerőszakolják a telefonos témát, ami a 7-nél is volt. Ok, az kicsi, még egy oknak elmegy, de 10"-on már nevetséges, középen a 3 nagy gomb, felül meg a notibar ami összemegy 2 centisre? Ne nevettessenek már! Mi a fenének alakították ki a HC-s UI-t akkor? Eddig az volt a jó, hogy az UI tabletes volt, míg az iOS mindent a telefonokról vett át, csak nyobban. Nem értik, meg, hogy ez nem így működik?
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #40 üzenetére
Mondasz valamit
-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller #38 üzenetére
A cikkben samoled van...: A panel technológiája Super AMOLED, arról viszont nem szól a fáma, hogy a megjelenítőben pentile vagy RGB mátrix dolgozik.
-
Tuz
tag
Az a töltőcsatlakozó nagyon hasonlít a régi sony ericcsonos hoz .
-
gybazsi
senior tag
válasz
UnlimitedN20 #1 üzenetére
Azért a Nexus 7 nem kicsit szebb. Ennek így olyan bóvli hatása van szerintem.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Referencia modell ide, referencia modell oda, ez bizony nekem nem tetszik
.
-
tjb007
nagyúr
Mintha valami Archos -t látnék, azoknak van ilyen formavilága (de ez remélhetőleg nem ugyanolyan gyenge összeszerelési- illetve anyagminőséggel fog rendelkezni mint azok).
-
hunter84
aktív tag
Mi mást is várhattam volna a Samsungtól, hihetetlenül ocsmány és bazári lett. (egyedül a GNex tetszik tőlük)
-
jr1994
addikt
hát ez bizony kegyetlenül ocsmány, már ha nem fake képek. ma néztem meg először élőben a nexus7-et, na az gyönyörű! de ez? mindenki jobban járna ha megtartanák 7-es dizájnját.
-
=WiNTeR=
senior tag
Kinézetre szerintem közelebb áll a dzsunkákhoz.. A belső tulajdonságait direkt nem említettem, mivel azokkal semmi gond sincs, csupán egy igényesebb házba rakhatnák az egészet (pl a Surface magnézium borításához hasonlóba, egy normálisabb formatervvel).
De persze ízlések és pofonok. -
Cyberpunk
félisten
Szerintem benne van az alma is, mármint az hogy ne nagyon lehessen belekötni a formatervbe, aztán perelni.
-
micimacko
aktív tag
S3 és Note 2 még bejön, de ha ilyen lesz, akkor el kell ismernem, hogy rendkívül ronda egy darab...okádni támad kedvem
Ha jobban belegondolok valamilyen szinten tovább viszi az S3 és Note 2 lekerekített sarkait.
-
törölt tag
nem túl szép, de legalábbvékony. viszont nem annyira örülök, hogy a Samsuncs inálja. a samoled nembiztos, hogy jó választás, az Exynos-ból nem kérek inkább többet, de ami leginkább fájó lenn, az a tablet UI kivégzése, ha így marad....
-
leslie_smith
aktív tag
Nem értem mi baj volt a tabletes szoft gombokkal.Ez így bénább,mint a 7-esen csinálták.De majd az XDA-sok találnak erre is megoldást.
Ja és miért olyan csúnya a kijelző az uccsó képen.Neki estek valamivel vagy mi? -
jacis
nagyúr
A SAMOLED kijelőznek nagyon örülök
-
Quarell
tag
Jó esélyekkel szállhatna harcba a vilag legrondabb tabletje címért. A hátlapon lévő betét értelmezhetetlen. Nyilvan sokat szamit az ár, de ez a kulso sokakat elriaszt majd...
-
ViiiiktorOC
senior tag
Érdekes formaterv. Nekem személy szerint nem tetszik. Valahogy túl vastag az a káva.
-
spawn21
veterán
Ha jó árban lesz, benevezek egyre.
Kipróbálnám, még úgy sem volt tabom
-
Tigerclaw
nagyúr
Minek kell a Samsungnak a Galaxy Tab és a Note mellé még egy tablet?
-
bagkri01
őstag
Szerintem hasonlít a galaxy tab 10.1-re, még a kijelző mérete is egyezik.
-
=WiNTeR=
senior tag
Szerintem ez olyan jellegtelen kinézetű, meg egy ennyire lekerekített forma nem illik a négyszögletes kijelzőhöz. Olyan 200USD-s kínai tabnak néz ki elsőre. Szerintem.
-
-Valinas-
senior tag
Na, ez ritka otrombára sikeredett, ha a bízhatunk a forrásban. Remélem nem ilyen lesz...
-
uki
aktív tag
Háááát, szép nem lett, ráadásul a keret is rohadt vastag, de egy megfelelően kellemes ár esetén hajlandó vagyok szemet hunyni.
-
gaben1117
senior tag
Tul vastag a keret nekem. Otromba.
-
M3oH
addikt
Hat IPS kijelzo jobb lenne. Es az N7 tenyleg pofasabb. Hetfon kiderul az ara is es maglatjuk mennyire jo vetel.
-
Izzé
őstag
Jó vas lesz ez, csak ne pentile legyen a kijelző!
Troll on
Uccsó képen, azért a f@szikám levághatta volna a körmét!!
Troll off
-
ABal
őstag
Nem tetszik...
-
tybsen
addikt
A hetes formája nekem is jobban tetszik, már nagyon várom a hétfőt. ..
-
csoki46
senior tag
szerintem ronda, de nagyon ronda...
-
KAMELOT
titán
Megnézzük mennyit bír majd az aksija. Kinézettel minden okés!
-
juiced
csendes tag
Háát nekem nem nyerte el a tetszésem ez a kerekitett forma. Inkább a 7es
-
UnlimitedN20
tag
Oké, akkor egy pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiszivárgott a Nexus 10 táblagép állítólagos kézikönyve.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest