- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
C$abi
aktív tag
Ezek nem annyira vészesek, de a fizikai gombokat felejthetnék már el.
A hardver nem lesz rossz, mert az 1,2 GHz az nagyon úgy fest, hogy az MSM8226 lesz bennük, az meg elbír egy HD felbontást simán, a TouchWiznek meg kell a másfél giga RAM tehát ott se lesz állandóan kényszerbezárás. Jók lesznek ezek, kivéve a 10 inches. Az LTE modem pedig külön jó pont. -
M.A.Z.
aktív tag
Legalább KitKat van rajtuk...
-
1697
tag
Most kell venni Tab 3 mat.Igaz a felbontás nem túl erős de egész jól sikerült sztem.A design sem rossz es most néztem 10.1 es sima wifis van màr 215 eu ért.
-
banhammer
veterán
A Samsung Galaxy Tab4 8.0 tetszik, csak annyi a gondom vele, hogy nem egy Note 3 szintű hardver lesz benne.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
őstag
A RAM mérete 1,5 GB, a fent említett memóriakapacitás minden esetben bővíthető microSD-kártyával
A háttértár bővíthető vagy?
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
tjb007
nagyúr
1024x600 már két generáció óta.
Dual SIM-es változat is várható belőle amúgy, persze nem az Európai piacra szánva.(#14) iNfAntRy
Ha valaki csak a feliratot nézi, akkor mindenképp.
Az 43e forint meg gondolom az eMagról származik, mert itthon ennyiért gyári garanciával maximum a Lite verziót kapod meg.[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
A kezdőáruk lehet, hogy magas lesz, bár a tab3-nak sem volt annyira magas. De a 3as sorozat most nagyon jó vétel, egyik legjobb a kategóriájában.
Pl a Tab 3 7.0 43.000 Ft. Az nagyon jó. A tab 2 90 ezer forinttal kezdett, és azért van különbség a 2 között.Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Donkeysaurus
csendes tag
fejemet rá, hogy S400 lesz benne...mondjuk ha jol beárazzák akkor ez lesz számomra a legbarátibb Galaxy Tab sorozat
-
vicze
félisten
Nem értelek én csak a pozitívumokról beszélek.
Amúgy még eszembe jutott a 7.0 felbontása is végre értelmes lett. Most nem tudom hirtelen a Tab 3-as mennyi volt, de úgy emlékszek kisebb.
Persze az árat nem árulod el. Pedig nagyon kíváncsi lennék. Mondjuk egy 200,250,300$-ra még bólogatnék is. Persze tudom 250,350,400 lesz.Azért az is pozitívum, hogy lesz 4G-s is egyből.
-
-
vicze
félisten
1,5GB RAM pozitívum, és ennyi.
-
-
M5Norbi
őstag
válasz Blasius0704 #2 üzenetére
Én is szeretem a fizikai gombot az S3-on.
De tableten nem is tudom. Annyiból nem rossz hogy bármiből rögtön kilép ez egy gyakorlatlanabb felhasználónak jól jöhet.
Fene tudja lassan meggyőz ha belegondolok hogy kell az oda
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Blasius0704
tag
Én pont hogy szeretem a fizikai gombot és hiányzik mind a g2 mind a lenovo tab készülékeimről... Nekem tetszik hogy ottvan. Bár a tab3 10.1 és ennek a dizájnjában 0 külömbsêget látok.
-
petipetya
nagyúr
Miért kell erőltetni azt a ronda fizikai gombot a tableteken is...
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Samsung Galaxy Tab A SM-T595
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest