Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Én meg azt nem tudom megérteni, hogy miért hiszi azt a magyarok többsége, hogy kint kolbászból van a kerítés. A nyugati ember sem hülye. Ha nem ér a termék 1000 eurót, akkor nem fogja megvenni. Illetve lehet, hogy kint 3-szor annyit keresnek az emberek mint itt, viszont (a műszaki cikkeket kivéve) majdnem minden 5-ször annyiba kerül.
Nekem is vannak kint haverjaim Németoszágban, Angliában. Szép kis fizut kapnak, csak épp a kéthramada elmegy a megélhetésre. Mondjuk olyan is van, aki csak 80ezer forintnak megfelelő fontot fizet Londonban egy albérletért, csak abban az albérletben 9-en laknak összesen (arabok, négerek, románok stb). Egészségére, ha neki ez kell...Szerk: Közben látom, hogy amíg bepötyögtem a mondókámat, már többen is leírták ugyanazt... na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest