- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
Legalább nem kell már dolgozni a Note7 Nougat-ján..
-
enonlui
tag
általában mindig csúszik úgyhogy semmi para....
csak türelem... -
kengyel
nagyúr
Sajnos ismerve a gyártót, több lesz mint 2-hónap. Ne legyen igazam.
-
Az igo az appquest szerint eléggé sereghajtó melegedés-fogyasztás témában. én HERE-t és g.maps-ot használok.
-
doooo
veterán
Pár helyen azt írták, hogy még S5 is megkapja a távoli jövőben... Nem tudom mennyi valóságalapja van a dolognak, de nem lenne rossz egyszer, ha 3/4, 1 év múlva is. Azzal kicsit kompenzálhatnák, hogy mennyire igazságtalanul bántak vele az 5.0 megjelenése óta...
-
Joe.36
addikt
Én is várom
S7E
-
bwin.party
aktív tag
Galaxy S4 is megkapja?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #10 üzenetére
Igen, úgy értettem, ha már egyszer elindul, akkor a többi gyártó csúcsmodellje se akar lemaradni. Ebben bízom, de majd elválik.
-
janeszgol
félisten
S8-at akartál írni? Amúgy jó húrt pengetsz. Marha kíváncsi leszek, hogy lesz-e pofájuk megvárni az S8 eljövetelét (és hogy az hamarabb, már decemberben megjelenik-e). Már márciusban megkapták a korai verziós Nougatot és folyamatosan kapják a frissítettet a gyártók. Szóval most új kifogásokat kell kitalálni a késlekedőknek.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #10 üzenetére
úgy tudom a samu már rég nem az elsök között updatel, hanem utolsók között
-
Bagoly81
aktív tag
ismét kezdődik a mézesmadzag húzogatása
szvsz
s7 kapja meg először a frissítést (tavaly is így volt, meg kb meg az előtt is)
aztán a note7 és s6edge +plusmire ez lezajlik a hó rég elolvadt
-
f(x)=exp(x)
őstag
Annyira azért mégsem. Hamar kezdik frissíteni a flagshipeket, de ez önmagában nem sokat jelent, lehet lassan fognak érkezni a frissítések (ha egyáltalán jönnek) az alsóbb szegmensekre.
Ha pedig alapból rájuk (mármint a Note 7, S7 és társaira) gondolsz, akkor meg nem indokolt az öröm, mivel a többi gyártó is nagyon hamar ki fogja dobni a rendszerfrissítést aktuális csúcsukra. -
Fejvadi
nagyúr
Ez igen gyors. Jó nekik.
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon megfogott ez a Note 7, szinte biztos vagyok benne, hogy egyszer majd ez lesz az i6-om utódja. Egyszer majd.
-
válasz
Telefonőrült #4 üzenetére
Egyelőre minden okés
gps villámgyors + megfelelő progival (maps, here) keveset eszik, kijelző szép, akkuidő aktív használat (pl vr mozi) mellett is használható. Az sgs2-höz képest hipertérugrás volt
Szoftveresen még nem kerek teljesen a dolog, kisebb (6-10%) nehezen megmagyarázható merülések előfordulnak.
-
válasz
Telefonőrült #1 üzenetére
Szintén zenész, s7e-vel, várjuk a nugátot. Kiadhatnák a tartalékteló sgs2-mre is
-
Telefonőrült
tag
Remélem S7-re is hamar meg fog érkezni és nem kell majd tavaszig várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest