Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Thunderzolee #14 üzenetére
2013 január, benne van az eulában
-
A kulcsot megtaláltam, nem azzal volt a bajom, de ezek szerint nem tudni, h meddig lesz használható. Na mindegy, itt az ideje kipróbálnom.
A magyar felületet meg azért kérdeztem, mert a bejegyzésben a képen magyarul olvastam a "megvizsgáljuk a kompatibilitást".
Csak az oldalon nem volt elérhető magyar verzió, ezért kérdeztem.
De akkor ezek szerint a kép csak a marketing része. -
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee #12 üzenetére
Magyar felületre ne számíts, a rendszer (bárhogy is rakod fel) végül angol lesz, illetve amelyiket letöltöd.
Hogy meddig lesz érvényes a rendszer? Passz...
Kulcsot a support oldalon a "Do I need a product key to install Windows 8 Consumer Preview?" Kérdésnél találsz, mindíg mást ha ráfrissítesz az oldalra.
-
Ez meddig használható azzal a kulccsal, amit megadtak hozzá?
Illetve melyiket töltsem, h magyar felületem is legyen?
Az angol tartalmaz magyart is? -
gabor85
őstag
válasz
huntermati #10 üzenetére
Gondolom mert publikus, és mindeki számára elérhető warezpéldányvolt
A FAQ-ban szinte minden lekéréskor új generálódik, szóval igazából tökmindegy.
Kértem a helyreállítását már...
-
huntermati
aktív tag
Huhhú ezt letöltöm.
Amm miért kellet kimoderálni a kulcsot?
-
gabor85
őstag
Yes, you can upgrade to Windows 8 Consumer Preview from Windows Developer Preview, Windows 7, Windows Vista, or Windows XP, but you might not be able to keep all of your files, programs, and settings. The following table shows what you can keep during an upgrade depending on the current version of Windows running on your PC:
Ha Win7ről frissítesz, ezek maradnak meg: Programs;Windows settings;User accounts and files.
-
Alexios
veterán
updatelni lehet rá a win7-et vagy mindenképpen új telepítés kell neki?
-
Telepítés után mennyi helyet foglal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest