- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De én régebben valami olyasmit olvastam hogy először a hardvereket mutatják be és utána később a szoftveres megoldásokat. Nekem abból az esett le hogy a Computex a videókártya bemutató, az E3 meg a Win 10 , Direct X 12 hivatalos bejelentése lesz.
-
törölt tag
Na ezt fejtse meg valaki mert az összes kártyát ott akarják ráadásul egyszerre bejelenteni.
Én is a Saphire-t szúrtam kiAkkor ebből egyértelműen kiderül hogy csak saphire 390x lesz
))
Persze szigorúan dezinformáció mentesen... -
törölt tag
Azzal én is egyetértek hogy tesztek kellenének már. AMD olyan szinten lomha mintha ő uralná a piac 77% át és nem fordítva lenne. A tájékoztató az oké volt, még talán szellemesnek is mondanám a vizespalack miatt.
De ide egy rendes PR munka kellene az egész kampány felvezetése. Miért mindent a Computexen akarnak elpuffogtatni egyszerre?
Volt egy tragikus első negyedévük júniusban lejár a második, ha csúszni fognak a HBM -ek bármi okból akkor lesz egy második negyedéves még gyengébb jelentés mert új kártya most sincs , ami akár meg is roppanthatja a tőzsdén a céget!
A legalapvetőbb az kellene hogy legyen AMD részéről, hogy most erősnek mutatja magát, egy erőteljes berobbanással. Ennek ellenére én nem látok ilyet. Mi igazolja hogy 3 hét múlva nem jelent be egy krahhot ?
Ha felsorakozna mögötte az Asus MSi Palit stb legalább kártyatervekkel meg pár elhintett teszteredménnyel , mutatnának több ezer legyártott dobozt az új termékből dobozdizájnokat összcsordulna a nyálad (mint Iphone-oknál szokták)... meg éreznéd mögötte a befektetést de most egy vizespalacknak kellene hogy meggyőzzön ? -
törölt tag
Majd meglátjuk mit mutat ez a 390 380x 380 kategoria egymáshoz képest is
hátha leesik egy best buy megoldás még azért reménykedek -
törölt tag
Arról viszonylag kevés szó esett hogy hogyan akarják elérni a 380x-ek 300 wattos teljesítményét.
Mert 290x ből fabrikálják nincs benne HBM és ha teszel rá 10% plussz terhelést még ami azért elvárható lenne hogy ne érezzék az emberek hogy egy matricáért fizetnek akkor se jön ki a 300 de még a léghűtés is alig alig.
Most tényleg 200 ezer körül lesz a 390x ? mert akkor nem is álmodozom róla.
290x et meg a fogyasztása miatt nem akartam soha venni...
Max 120 ért jó lenne találkozni valami értelmes megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest