- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
háhá, a listád alapján én simán beférek az thinkpad felhasználók 4%-ába ( három különböző vassal is ), a toshiba 6%-ába ( ugyanazzal a vassal hihetetlen sokféle meghibásodással ), minekutánna a hp 9%-as már meg sem lep

amúgy otthon egy fujitsu-siemens TFT van már időtlen időkta, mindössze a videókábele káhás ( ami érthetetlen módon nem úgy csatlakoztatható rá, hanem bele van forrasztva, így nem cserélhető, csak ha szétszedem
---> lusta vagyok hozzá ), de erről az tehet csak, aki megráncigálta pár éve, mondván "jön az még 2 centit"--> gondolom én vagyok a kevés ellenpélda akkor ezekkel a szerkezetekkel

-
Khaal
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A felső kategóriás FuSi monitorok igencsak jók, P sorozatról elég sok jót hallottam, az olcsóbb kategória nem tudom milyen, könnyen meglehet hogy azok tényleg olyan gagyik mint az olcsó FuSi laptopok. Egy FuSi S20-1W-m van már egy ideje és minőségben minden általam eddig látott másik monitort porrá aláz, köszönhetően a teljesen alumíniumból készült kasztninak.
Figyelembe véve a full-hd 22"-es Benq árát ezt egy kicsit drágának találom. -
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Tajekozodj, mielott hulyeseget beszelsz.
Az, hogy FuSi, semmit az egvilagon nem jelent. A FUSI notebookokat sem a FUSI gyartja, mint ahogy a TFT-paneleket sem.
Nincsenek, HP, Dell, IBM, Lenovo, FUSI, Apple stb. notebookok es monitorok sem -- illetve vannak, de nem ok gyartjak. Ugyanaz a gyarto gyartotta pl. a Macbookot mint ami a Dellt. Megrendeles es ar kerdese az egesz.
Ja, es a tablazat, amit lent kozolsz, abszolutertekben ervenyes. Nyilvan sokszor annyi FuSit adnak el, mint IBM-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- LEGO klub
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest