- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #24 üzenetére
háhá, a listád alapján én simán beférek az thinkpad felhasználók 4%-ába ( három különböző vassal is ), a toshiba 6%-ába ( ugyanazzal a vassal hihetetlen sokféle meghibásodással ), minekutánna a hp 9%-as már meg sem lep
amúgy otthon egy fujitsu-siemens TFT van már időtlen időkta, mindössze a videókábele káhás ( ami érthetetlen módon nem úgy csatlakoztatható rá, hanem bele van forrasztva, így nem cserélhető, csak ha szétszedem
---> lusta vagyok hozzá ), de erről az tehet csak, aki megráncigálta pár éve, mondván "jön az még 2 centit"
--> gondolom én vagyok a kevés ellenpélda akkor ezekkel a szerkezetekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest