Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
Ahogy említve volt, egy fekete vagy szürke vagy fehér választható színt igazán hozzá lehetne adni a termékpalettához. Egyből sokkal több embert megfogna a dolog.
-
hemaka
nagyúr
nem rossz, bár a kék pocsék, a pink meg nem hetero fiúnak való...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Spancho
senior tag
Csak nekem nem tetszenek ezek az agyig bedugós cuccok ?
Sokkal jobb az alap ( vagy is kényelmesebb nekem )
Volt SE telefonom , tudom hogy jobban szűri a hangot ,de akkor tényleg nem hallasz semmit olyan mint ha be lenne dugulva a füled ( ki érti ezt )
Mondjuk az a másik véglet amikor az 5kg-s otthoni horrorfilm nézős óriási fülest felveszik és úgy mászkálnak az utcákon...
Én még emlékszek a walkman-es időkre ,szép ki fémkeret , a bal jobb oldalon fínom puha kis szőr ami megvéd a hideg műanyagtólA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
David75
őstag
"Egy dolgot nem értek csupán: normális színekben miért nem lehet kapni? Ha lehetne, akkor valószínűleg nem csak a 20 év alatti fiatalok gondolkoznának el ezen a tényleg kiváló ár/érték aránnyal rendelkező cucc megvásárlásán."
Kedves Bocha!
Létezik ebből egy JBL reference 220 ami ugyan ez fekete vagy fehér színben króm kiegészítéssel(bár gyanítom hogy jóval professzionálisabb is).Régen minden apple boltban árulták.Nekem is van belőle egy itthon.
Link[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
iSTYLE
csendes tag
a korábbi Reference már nem kapható és nem is volt headset változata. A korábbi változat egy relatíve pro termék volt, de ennek ellenére igen népszerű. A JBL most úgy döntött, hogy inkább a fiatalok felé fog nyitni kb. ugyanannak a technológiának az átöltöztetésével. Az amerikai piacon van most ebbe az irányba komoly elmozdulás, lásd pl Skull Candy termékek
www.istyle.hu
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Oké, tiszta sor, de azért kicsit hadd sajnáljam, hogy nem létezik belőle fekete/fehér változat, mert ennyi pénzért ez a minőség nagyon meggyőző. A fiatalok felé pedig tényleg kell nyitni, csak kár, hogy az "öregek" felé nincs alternatíva jelenleg.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
David75
őstag
Az a baj hogy fukarok az emberek fülhallgatóra költeni.Pedig meg kéne érteni hogy normális füles nincs 1-2 ezerért.Az ipod userek járnak élen ebben.A világ egyik legminőségibb mp3 lejátszóját legtöbben a gyári fehér fülessel használják ami szerintem egy kalap szart se ér.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
MODERÁTOR
Legtöbb agybadugós túlerőlteti a a basszust, ezen nem lehet meglepődni. A tok tényleg okos, simán belefér az eszköz is, amihez használva van.
Egyébként tény, hogy kicsit "kényelmetlenebb" ez a fajta, mint a sima füles, de nekem meg az olyan mind kiesik a fülemből, így ezeket nekem találták ki
Everybody lies.
-
Csapi007
veterán
Hy
Hangerőszabűlyzó gombok csak az abszolút prémium kategóriában vannak. Drága a lincesze az Apple felé és szerintem egy kis össezbeszélés is van a gyártók és az Apple részéről hogy csak a prémium cuccokra rakják rá.
20k alatt hangerőszabályzóst nem igazán találunk.David75: Egyetértek. Viszont annak sincs értelme mikor utcára veszel 50-80k-s füllhallgatókat, úgyse hallod ki annyira a többi zajban.
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
-
plus44
veterán
Marha jó, de a színek...bár lehet egy gyengébb pillanatomban ráizgulnék a rózsaszínre
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tschyllagh
tag
csak nekem tűnt fel, hogy a priceless nem értéktelen, olcsót jelent, hanem pont az ellenkezőjét, a felbecsülhetetlen értékűt? de szóljatok, ha rosszul tudom...
Samsung Galaxy Nexus 4.2.2
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz tschyllagh #18 üzenetére
Igen, úgy használják a legtöbben, szerintem abban a mondatban is megállja a helyét az új szlogenben. Egyébként egyszerűen nézve price=ár, less=fosztó képző, tehát nyers fordításban "nincs ára". Ami szintén passzol.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
MODERÁTOR
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
40 dolcsi alatt van a reference 220 (sőt, az OEM valahol 20 környékén már kapható) is én is azt használtam amíg meg nem halt és ott talán még komolyabb pakk van hozzá (plf fülessé alakító merev keret).
Viszont annak van egy rohadt idegesítő tulajdonsága. Mégpedig hallani benne, ahogy a fülhallgatóhoz ütődik a kábel (nem tudom értelmesen elmagyarázni, járás közben hallod ahogy hozzáütődik a kábel a fülhallgatóhoz, ruhához, bármihez).
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
-
Integra
titán
omg, buzi e vagy?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Ilyen árért nagyon szimpatikus fülhallgató. De ezek e színek...
Més que un club!
-
majom2
senior tag
vettem egyet sportoláshoz. tapasztalatok:
- tényleg korrektül szól - az árához képest persze. a mélyeket zavaróan túlerőlteti, a közép rendben van, egy kicsivel több magas talán még elfért volna. a finom részleteket szépen kisimítja, de mindezek ellenére nem rossz. persze csak ha az árat is nézzük. sportoláshoz tökéletes lesz. fogyóeszköz kategória (fontos megjegyezni, h összehasonlításra egy sennheiser hd595-öt használtam. természetesen nagy a különbség, de ettől függetlenül sztem korrek. főleg pop/rock zene volt terítéken.)- fülben kényelmes, viszont a kábel borzasztóan "viszi a zajokat". ez a legnagyobb hátránya. persze ez alacsony hangerőnél zavaró főként. meg ugye ha folyamatosan izgünk-mozgunk vele
- nagy előny h kellemesen vékony a jack-csatlakozó, így a készülék-védő tok sem okoz problémát (sok gyártó ezt még mindig elrontja). a kis hordtáska kellemes meglepetés, a célra tökéletesen megfelel, talán még túl jó is a színe kicsit durva (mint ahogy a fülhallgatónak is), de én speciel ezt lesz@rom
- a mikrofont nem próbáltam. határozott, erős nyomással lehet vezérelni az iKütyüket. nem túl kényelmes, de egyrészt megszokható, másrészt jó hogy van. íme a működés:
1 nyomás: play/pause
2 nyomás: next
3 nyomás: prev
hosszú nyomás: voice controlnem ismerem nagyon a 6e ft-os kategóriát, de simán el tudom képzelni (a cikkíróval egyetértve), h a hátrányaival együtt is best buy.
lehet h beszerzek még egyet arra az esetre, ha ez pár év múlva kipurcanna.[ Szerkesztve ]
-
majom2
senior tag
kiegészítés:
- lehet h véletlen, de a hozzá adott tokba tökéletesen belefér az iphone/ipode touch is! kellemes meglepetés
- OOB hallgattam a kis cuccot, mindenféle burn in nélkül. szóval lehet, h idővel javul/változik a hangzása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- eBay
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest