- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dstern
tag
A proci nagyot dob rajta, de a minőséggel vannak fenntartások
-
VS461
tag
Jó is az az ODD. Anno azért döntöttem a Vostro 3350 mellett a V131 ellenében (kb. ugyanazt tudta a hardver mindkettőben, meg árban sem volt különbség), mert az optikai helyére terveztem az 500-as vinyót, az eredeti HDD-helyre meg az SSD-t. Azóta is így üzemel; évente van pár alkalom, hogy kell az optikai meghajtó, olyankor visszacsusszan, majd dolga végeztével újra elmegy a fiókba aludni. Anyám ősi Toshiba Satellite notijába is egy ilyen felállás lehelt új életet, neki pluszban van egy külső ODD, de alig használja. A következő laposomnál is szempont lesz, ha esetleg az M.2 SSD valamiért nem opció.
-
Dr. Akula
félisten
Azt hittem csak viccelsz, mert nyilván jó dolog. Feltéve ha jól van megcsinálva, nem lötyög vagy nyílik nehezen. Thinkpadeknél jól van megcsinálva, nem emelkedik fel az asztalról a gép dokkolóval együtt, de ha az ágyra dobom se ugrik fel a teteje. Az meg mindig jó ha minél könnyebb használni - így nyitni-csukni is.
-
EyElEs?!
tag
A pro 3 tényleg nagyon gyenge proci téren, de most vettem helyette 500-14et, skylake, 3 év gari, két videokártya, világítós billentyűzet, erős processzor, az anyaghasználat csak a kéztámasznál érezhető, hogy gyenge, szóval ezzel nagyon nem tudok egyetérteni. Van rajta hdmi, ethernet kábel, sok usb szóval munkára tökéletes és az ára is szerintem korrekt egy pro 3hoz képest. A súly téren ez van, teljesítmény vagy súly számít azt elődönti az ember szerintem, ha mindkettő, akkor meg nyúljon nagyon a zsebébe...
-
-
pusszycat
nagyúr
Nem mutat jól főleg nem egy ilyen vékony gépen mint ez. Projector meg még nem volt a kezemben sajnos.
-
QwErTy42
addikt
válasz
pusszycat #18 üzenetére
De téged az mégis mit zavar hogy rajta van?
Merem állítani, hogy a VGA csati egy forintot nem dob a gyártási költségen, ellenben a HDMI-vel, aminek elég komoly licencdíja van.
Az is elég jó dolog, hogy rárakták a gigabit LAN csatit, mert még mindig sok helyen használják az üzleti környezetben.Hidd el, hogy nagyon sok ember örül neki, mert nem kell átalakítóval rohangálnia, ha prezentációt kell tartania.
-
icp1970
senior tag
Lifebook S904 tetszik.FHD kijelzővel szerelt verziót szívesen elfogadnám.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
-Skylake- #12 üzenetére
Amíg azon adnak ki programokat addig igen. (Elvileg a filmeket is, de van itt olyan ember aki fizetett már ilyenért?) Egyébként normáiis notiknál ide lehet mást is rakni, 2. aksit vagy vinyót. A windows 10 az 1. oprendszer amit pendriveon is árulnak, eddig legalább ezért kötlező volt az ODD.
-
-Skylake-
addikt
-
pusszycat
nagyúr
Egy ilyen kis tip-top gépet elrontani a semmire sem jó VGA csatival megbocsáthatatlan bűn.
-
Dr. Akula
félisten
"DDR4-es rendszermemóriájából pedig 4 GB-ot az alaplapra forrasztottak, de ez SO-DIMM foglalatba tehető modulokkal kiegészíthető egésze 16 GB-ig."
Ha nem 4 giga a másik modul ugrott a dual channel, így sok értelme nincs a 16 gigának.Az üzemidő nem rossz (persze mint mindenhol ez is csak üresjárati), s pirospont a teljes magasságú kurzorgomobkért. A Fujitsu nem egyike azon gyártóknak akik tiltják a standard vga driver felpakolását, csak a tőlük letöltöttet engedélyezi? Nem gondoltam hogy valaki még gyárt rendes tabletet, ma már szinte mindenhol csak egy "okoskijelzőt" takar ez a megnevezés.
-
Dr. Akula
félisten
"Az adattár szerepét ... M.2 foglalatos SSD tölti be"
NVMe vagy AHCI? -
Nagy teljesítmény, de hol a rendes vga? Ha meg nincs minek ide a sok egyéb drága hűtó?
-
törölt tag
Nagyon szimpatikusak, a képek alapján a tapipad is normális felületű. Egyedül a stylus nem tetszik, valami jobb wacomot szívesebben vennék.
-
korion
senior tag
melyiket szeretnéd bandi?(nekem mindegy)
fúú de elfogadnám bármelyiket!
-
Gus-T.
tag
Hasonlókép.. a tabletje szimpi.
A hűtése viszont remélem nem a régebbi modellek visítása..Már nagyon szeretnék egy hasonlót az asszonynak..
Most épp a yoga 500 14" -on gondolkoztam el nagyon..
és abban már csak 3 dolog nem stimmel: )
1nincs vill bilentyűzet,
relatíve nehéz (kb 2 Kg),
egy kézzel kinyithatatlan...utoljára az a csodazsanéros lenovo Yoga 3 Pro volt ami tökéletes lenne szerény kis igényeimnek
de az ára, na azt azért nem!
-
MK VII
veterán
Az odab@sz.. Egyre szimpatikusabb a Fujitsu... A Tabletje is elég jól sikerült..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest