- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Valvéhoz
Izébigyó. Inkább Valve-hez.
-
KubanitoS
veterán
Nekem is megvan a játék, ugyan még nem tudtam kipróbálni, de a jövő héten ki fogom. Részemről én is egyetértek azokkal, akiket átvertek a DRM-es szívatással, megértem, hogy sokan vissza akarják kérni a pénzüket. Pláne, ha az UBI megígérte, hogy nem lesz másolásvédelem a játékban. Ha ezt vesszük alapul, akkor bizony megtévesztették, sőt, hazudtak a vásárlóknak.
A magam részéről, amikor előrendeltem a játékot nem foglalkoztam a másolásvédelemmel, ha problémamentesen tudok majd játszani, engem különösebben nem fog zavarni az állandó internetkapcsolat szüksége.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy mégis miért zavaró a 30 fps korlát? Mint ahogyan említettem, még nem volt lehetőségem kipróbálni a játékot, de azt tudom, hogy az emberi szem maximum a másodpercenként 25 képkockát tud érzékelni maximálisan. Hol itt a baj akkor?
-
$p@rr0w
őstag
Az a vicces hogy már a megjelenéskor fel volt törve, szóval hiába erőlködnek a drm-el, abból már régen kinőtt mindenki hogy az eredetit másolja le magának...
-
ProEvoFan
nagyúr
ennek a DRMnek semmi értelme
a becsületes játékosok életé nehezíti meg, másra nem jó -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem hiszem, hogy a 30 fps-t érdemes hibának felróni. A szinkronizációról nem kellene megfeledkezni. Ez az egyik módja a jelenet szinkronizációjának. Ha így működik jól a játék, akkor hiába engednék, hogy 30 fps fölött legyen a képfrissítés, csak szívnánk vele.
-
-
LackoMester
addikt
Természetesen amit írok az a én véleményem, ( és képzeld egyszerűen kijelentem ) szerintem ez mindenkinél alap, vagy Te esetleg más véleményét írod le, na mind1.
Szürnyű izlésem van, csak nevetmi tudok, az ilyen kijelentéseken. Nem lehet mindenki olyan tökéletes mint Te. Nőj fel.
Lee ez van, már bocs, h. így van nálam. -
-
lee56
őstag
válasz
LackoMester #10 üzenetére
Azért az értelmes-t és a FarCry 2-t egy mondatban így említeni, hát erős, erősen megkérdőjelezhető kijelentés
Amúgy tényleg hülyeség ez a DRM, megint azt szivatják aki támogatná őket ezzel, maguk alatt vágják a fát, aztán sírnak hogy kevés a bevétel, grat ubi
-
Mukorka
addikt
válasz
LackoMester #18 üzenetére
Lehet de nem írtad oda hogy saját véleményed, egyszerűen kijelentetted hogy FC2 volt az utolsó értelmes játékuk... Na nembaj, sok helyen bizonyítod hogy szörnyű izlésed van :/
-
ezek a drm és társai "védelmek" arra jók, hogy szerte-szétszopassák vele azokat a vásárlókat, akik nem torrentről töltötték le a játékot.
köszönjük szépen! viszont kihagyjuk! -
Youri
veterán
Hova DRM egy ilyen low-end konzolporton? Amúgy is már feltörték az ubi DRM-et, minek ezzel lejáratni magukat....
-
Mukorka
addikt
válasz
LackoMester #10 üzenetére
Egy hangyányit kihagytad az AC szériát, ha az nem értelmes sorozat, akkor melyik az?
Ezenkívül a Ruse is jó játék nem beszélve az SC: conviction-ról
-
LackoMester
addikt
Nemtudom, én ezt egész DRM-et fölöslegesnek tartom, egyébként, egyetértek.
Más
Mostanság nálam az Ubi hatalmas csalódás, az utolsó értelmes játékuk FarCry 2, sajnos elkövettem azt a hibát, h. megvettem a HAWX 2 a Steamen, ( kipróbálás nélkül ) mert ugye ez előző jó volt nagyon. Nemhogy 15 eurót nem ér, de még 5 eurót sem.
Többet ilyen nemlesz, csak próba után veszek Ubi játékot, Demo ( k ) nélkül viszont elég nehéz lesz, szóval nem lesz mostanába Ubis játékom. -
hommeros
őstag
Egyre unszimpatikusabb ez az Ubisoft. Tetszik a játék, de azért se veszem meg. Megértem a megtévesztett vásárlókat, remélem visszakapják a pénzüket.
-
wednesday
őstag
Valószínű ez a másolásvédelem is jó üzlet sokaknak és van benne lobby is.
-
válasz
LackoMester #4 üzenetére
Lehet, hogy kiszedik, nem állították, hogy nem fogják. Amúgy nem értem részükről ezt a DRM-et, még ha valami húzócím lenne... de nem az a 15 eurós árával.
-
LackoMester
addikt
Talán elég lehet az 30 FPS egy ilyen játékhoz, de kétségtelenül alacsony egy érték.
Azért nem veszi ki a DRM-t az Ubi mert nem akarja. -
Mukorka
addikt
Miért nem veszik ki egy patchel a DRM-et?
-
válasz
GegeWarrior #1 üzenetére
Ez a konzolverzióból maradt limitáció. Igazából ez nem zavaró játék közben, az irányíthatóságon kéne reszelni kicsit. Amúgy nem rossz játék, 15 eurót mindenképpen megér.
-
GegeWarrior
senior tag
30 FPS???? Csoda, hogy akkor megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Táp ventilátor csere
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LED világítás a lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest