- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Papíron nem tűnik rossznak de aztán ránéz az ember és nem, egyszerűen kevés.
Nem tudom egy laptop kijelzője miben más mert ugyanolyan távolságról 141 ppi-vel is jól néz ki, a tabletek meg 250 alatt pixelesek. Én lennék a legboldogabb ha egy ilyen budget tabbal el tudnék lenni de nem.
Direkt ráhajoltam a laptopra most, 20 centiről azért nem tökéletes de 30-ról bőven jó. Nem értem ha lehet ilyet akkor a taboknál miért nem működik. Lehet annyival magasabb fényerőn működnek? Vagy az érintő technológiával jön egy ilyen hatás?
-
A Kids verzióra is lehet heggeszteni Play Store-t? Vagy, van ezeken YT alapból? Sok ilyen kis tanító jellegű app van, amit jól lehetne ezen futtatni, bírja is a strapát ránézésre, de ha nem lehet mesét nézni rajta YT-ról, vagy tetszőleges appot rakni rá, akkor kicsit lábon van lőve a projekt nekem. Van ezekkel valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Már megint ez a HD felbontás. Akik kitalálják ezeket nincs szemük? Autóba GPS-nek esetleg, de nem tartalomfogyasztásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest