- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Otthagytuk a fogunkat a Dreame központjában
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategóriában frissített a Qualcomm
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Papíron nem tűnik rossznak de aztán ránéz az ember és nem, egyszerűen kevés.
Nem tudom egy laptop kijelzője miben más mert ugyanolyan távolságról 141 ppi-vel is jól néz ki, a tabletek meg 250 alatt pixelesek. Én lennék a legboldogabb ha egy ilyen budget tabbal el tudnék lenni de nem.
Direkt ráhajoltam a laptopra most, 20 centiről azért nem tökéletes de 30-ról bőven jó. Nem értem ha lehet ilyet akkor a taboknál miért nem működik. Lehet annyival magasabb fényerőn működnek? Vagy az érintő technológiával jön egy ilyen hatás?
-
A Kids verzióra is lehet heggeszteni Play Store-t? Vagy, van ezeken YT alapból? Sok ilyen kis tanító jellegű app van, amit jól lehetne ezen futtatni, bírja is a strapát ránézésre, de ha nem lehet mesét nézni rajta YT-ról, vagy tetszőleges appot rakni rá, akkor kicsit lábon van lőve a projekt nekem. Van ezekkel valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Már megint ez a HD felbontás. Akik kitalálják ezeket nincs szemük? Autóba GPS-nek esetleg, de nem tartalomfogyasztásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest