- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gempas 70 #109 üzenetére
Én még egyelőre várok vele, tavasszal akartam egy Air-t venni, de kb pont azok idegesítettek az előző modellben amiket mostanra javítottak. Időközben beszereztem vigaszdíjnak egy használt üzleti notebookot, ebben a járványos időszakban sokat vagyok úgy home office-ban, hogy nem otthon az asztali gép mellett és most ez hasznosabb. Így legalább várhatok egy kis áresésre (tavasszal a hivatalos listaár 200k volt, de MM-ben 160k-ért volt kirakva, az már nagyon bőven egy Pencil ára lett volna).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gempas 70 #106 üzenetére
Itt meg tudod nézni az összehasonlító táblázatot: https://www.apple.com/hu/ipad/compare/
Az új iPad Air lényegében minden másban oda került, mint a Pro, kivéve pár dolgot:
- Nincs ProMotion (120 Hz)
- Kevesebb kamera
- Négy helyett csak két hangszóró
- Nincs Lidar szenzorUtóbbi egyébként is inkább csak specializáltabb területeken jön jól (építészet, formatervezés, orvostudományi applikációk, stb). Szerintem egy teljesen jó kompromisszum, legalábbis nálam az új Air most került oda ahol már kívánatos és a 64 GB induló tárhely tök elég a vaskosabb appok eltárolására is, mivel ha nagy fájlokkal dolgoznál (pl: videó vágás) azt meg tudod oldani egy hordozható SSD-vel az USB-C portra kötve (nem kell másolgatni sehova semmit). A ProMotion meg annyira nem izgat engem. Azért kár, hogy már alapkivitelben is jóval drágább lett az Air, mert viszont sajnos minden kiegészítőből is újat kell venni (billentyűzet, Pencil, stb), amik szintén drágábbak.
A Jack csatlakozó igazán maradhatott volna... szeretek fotó/videó szerkesztés vagy rajz közben zenét hallgatni fejhallgatóval és nem akarok az adapter adapterébe adaptert adaptáló adaptert dugdosni. Sajnos az Apple-nek van egy ilyen mindent is mindenbe összedugdosó adapter fétise.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- iPhone topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Időjárás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest