- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
A 2. gen-re gondolsz? És arra a két gombra az új tetején? Ez azért nem olyan nagy különbség, simán lehet, hogy belátták, mégis van értelme 1-2 plusz gombnak hogy kellemesebb legyen használni.
A 3. gen ebből a szempontból számomra végletesen "felhasználóbarátságtalan" volt. (reggel van) Persze ez magánvélemény, ettől másnak lehet tökéletes.
-
DeFranco
nagyúr
Külsősként a következő a véleményem:
- shuffle:az előző gomb nélküli verzió teljesen felborzolta a hátamon a szőrt. Ez már egy fokkal jobb, bár nekem olyan az ízlésem, ami igényli a kijelzőt. De a (vissza)lépés egyértelműen pozitív.
- nano: önmagában nekem nem tetszett, de kézbe fogva egészen jól néz ki. Ma már nagyon designt akartak váltani a nano-nál, akkor ez jó lépés volt. Ha vennék nano-t én a régit venném, de ez sem csúnya.
- touch: hozza a kötelezőt, semmi extra
- TV: ez megosztó lesz. Aki apple fan, annak fog kelleni, aki nem az, talál más (olcsóbb, bővebb funkcionalitású megoldást). Ami meglepő, az az ára. 99 USD ennek a cégnek az ilyen termékéért meglepően kevés
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest