- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Mert? Szerintem még mindig sokkal inkább egy csak 1.1GHz-es, de kétmagos proci, mint egy 1.6GHz-es, egymagos, HT nélküli proci. S azt sem értem, mit kevesellsz ebben. Köröket ver Atomra, Brazos CPU-jára, s C2D CULV erődjeire.
Én inkább azt sajnálom, hogy alig használják az ULV procikat. Múltkor épp néztem, hogy 2537 eddig összesen 2 notiban kapható (TP Edge 220 és Samsung 900X), pedig már mióta megjelent. Én még egy 2517-tel is kiegyeznék, ha lenne olyan, és kompetitíven áraznák; de sajnos attól félek eltűnőben van ez a rész, vagy "nagyon alacsony fogyasztás" van alacsony teljesítménnyel (Atom, Brazos), vagy pedig hordozható mércével magas (35-45W) fogyasztás magas teljesítménnyel, a kettő közötti területre egyre kevesebb noti készül, pedig régen ez volt a jó teljesítményű, s egyben hosszú akkus üzemidejű üzleti szubnotik felségterülete. Most már azokba is normál procikat raknak
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest